Hvordan man hurtigt får på en transplantation liste

03/04/2012 by admin

Uanset hvilken type organ du har brug for, kan venter på en transplantation være en vanskelig oplevelse, som du vejer alle dine muligheder og spekulerer på, hvordan du vil komme tilbage til at leve dit normale liv - alt imens du står over for prøvelser af forsøger at få på en transplantation liste, der vokser dagligt. Men lad det ikke få dig ned. Der er et par ting du skal have i orden, så du kan blive sat på listen over transplantation og få det organ du har brug for.

Instruktioner

• Først Sørg for du er i form. Du ønsker dit BMI (body mass index) til at være i en sund rækkevidde for din højde. Mange transplantation Centre har en BMI cutoff--en stor grund til at foretage visse du er på din fittest. Tænk på det som om du er ved at forberede en marathon. Hvis din vægt er et problem, prøv at ændre din kost og indarbejde mere frugt og grøntsager i dine måltider. Prøv også udøver mere, således at du kan få din vægt i det sunde område.

• Forskning transplantation centre, der interesserer dig. De kunne være dem, der har en høj orgel overlevelsesraten, bevarer specialister i din sygdom, hårtransplantation patienter hurtigere eller er tættere på dig geografisk. Transplantliving.org og Srtr.org er gode steder for disse oplysninger. Find ud af hvad der er vigtigt for dig og få din læge til at sende dine oplysninger til de passende centre, således at de kan vurdere du til transplantation.

• Hvis du ryger eller bruger ulovlige stoffer, er nu et godt tidspunkt at stoppe. Ved hjælp af narkotika vil udelukke dig fra hårtransplantation venter liste, og afhængig af din sygdom, tobak kan gøre det så godt. Hvis du har brug for en lever, kan du blive rådgivet til at stoppe med at drikke alkohol, hvis du ikke allerede har. Igen, tale med din læge eller sundhedspleje professionelle om måder at ophøre med disse aktiviteter, og for at sørge for, at de ovennævnte råd gælder for din situation.

• Sidst, prøve at lære alt, hvad du kan om din sygdom og hvordan du nået punktet af kræver et orgel. Det vil hjælpe dig med at blive bedre informeret når du går gennem evaluering og taler med klinisk personale. Igen, komme ind i den bedste mulige form, således at du kan placeres på listen transplantation. Gøre et stort indtryk på klinikerne og spille en aktiv rolle i din varetægt. Være sikker på, du kender alle forgreninger af transplantation – gode, onde og grusomme. Også bestemme, at du har råd til de immunhæmmende medicin, der kommer med at være en hårtransplantation modtager. Opretholde overensstemmelse på alle tidspunkter med din nuværende regime og du vil finde dig selv på listen transplantation.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com