Om lungekræft skader

03/18/2012 by admin

Lunge skader kan være temmelig alvorligt, når en person udsættes for traumer til området. Mange ulykker, især typer der omfatter motorkøretøjer, kan forårsage en person til at lide betingelser såsom en kollapset lunge. Den mest åbenlyse bekymring for en person med en lunge skade er deres manglende evne til at trække vejret.

Typer

De to mest almindelige typer af lungekræft skader omfatter akut lunge skade og Akut respiratorisk distress syndrom. Disse to lidelser er ikke kun bragt af traumer, men kan også være forårsaget af lungebetændelse, sepsis eller aspiration. Begge betingelser er kategoriseret efter hypoxæmi, som er en mangel på ilt i blodforsyningen.

Funktioner

Lunge skader kan forårsage en række alvorlige symptomer. Traumer til lungerne kan påvirke personens evne til at trække vejret eller forårsager smerter i brystet, svimmelhed, hoste og hvæsende vejrtrækning. Det er vigtigt at kontakte nødhjælp medicinsk personale lige væk da lunge skader kan være dødelige.

Forebyggelse/løsning

Det vigtigste er at få en lunge skade vurderes lige bortrejst. Selvom dine symptomer ikke kan forekommer alvorlige, muligvis til skade. Din læge vil sandsynligvis først at give dig en røntgen af thorax for at fastlægge den bedste fremgangsmåde for behandling. Hvis den lunge skade forårsager pres i brysthulen, skal en nål indsættes for at fjerne trykket. Luften kan også fjernes ved hjælp af et kateter. En anden behandling indebærer markedsføring et bryst rør gennem armhulen og forlader det sted, før skaden er løst. Læger kan også anbefale at sætte personen på ilt for at hjælpe dem med at trække vejret. En pulmonal specialist kan også høres for at bestemme, hvis operation er nødvendig for at behandle lungekræft skade.

Overvejelser

Efter første behandling af en lunge skade skal du gå gennem flere tests, herunder røntgenundersøgelse af thorax, for at sikre, at behandlingen har været vellykket. Du vil også nødt til at styre uden om krævende fysisk aktivitet, indtil du er helt helet. Rygning bør undgås så godt.

Advarsel

Der er ingen at-home eller egenomsorg metoder, du kan bruge, når du lider en skade i lunge. En læge skal informeres for at sikre, at tilstanden ikke forværres.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com