Bivirkninger af ulcus medicin

02/29/2012 by admin

Sår kan dukke op i næsten enhver del af kroppen. Nogle gange kan de være tegn på kræft eller andre problemer. Normalt er de gener, men let at behandle med antibiotika, livsstil og hygiejne ændringer og specialiserede lægemidler. Brug af medicin vil stoppe dem fra vokser og breder sig og normalt handle i løbet af dage eller uger at rydde op i infektionen området. Undgå visse fødevarer såsom krydret mad eller sure drikkevarer mindsker chancen for nogen at få et mavesår. Sår kan også være forårsaget af stress og bekymre dig.

Allergiske reaktioner

Alle medicin har her potentiale til at forårsage allergisk reaktion når taget alene. Allergiske reaktioner kan forekomme simpelthen fordi brugerens krop reaktioner på en eller flere af ingredienserne i medicinen. Nexium, Prilosec, Prevacid, Aciphex og Protonix især alle vise de samme symptomer på en allergisk reaktion. En reaktion kan have følgende bivirkninger: nældefeber, udslæt, kløe og hævelse af ansigt, tunge, læber eller hals. Allergiske reaktioner har brug for umiddelbar medicinsk intervention som de kan være fatal.

Nexium og Prilosec

Nexium er ordineret til behandling af gastroøsofageal reflukssygdom (GERD) og til at kontrollere mave syrer. Det fremmer også healing til en beskadiget spiserøret på grund af syre refluks. Det er også givet at forhindre mavesår forårsaget af bakteriel infektion eller fra brug af mon-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID). Bivirkninger omfatter kvalme og opkastning, migræne, hududslæt, angst, svimmelhed, muskelsmerter, usædvanlig svaghed, kramper, unormal hjerterytme, væskeophobning, mundtørhed, gas og forstoppelse. Prilosec er lavet til at nedsætte mængden af syre i en brugers mave. Prilosec behandler GERD og vil behandle en eroderet spiserøret på grund af syre refluks. Vigtigst af alt det behandler og forebygger mavesår. Bivirkninger af Prilosec omfatter migræne, ubehag i maven, diarré og forstoppelse, og rygsmerter. Det har også en liste over alvorlige bivirkninger såsom depression, uro og irritabilitet, hallucinationer og forvirring. Prilosec kan også forårsage en betændelse i bugspytkirtlen eller betændelse i bugspytkirtlen. Symptomerne på pancreatitis til at holde øje med er kvalme, kulderystelser, smerter i øvre del af maven og takykardi (hurtige hjerteslag.) Det kan også skabe skader på leveren med bivirkninger såsom gulsot, mørk-farvet urin og mavesmerter.

Aphthasol og Kenalog i Orabase

Aphthasol og Kenalog i Orabase er begge lægemidler til behandling af aftøs sår, almindeligvis kendt som fordærve sår. Aftøs behandler tilbagevendende sår. Selvom de præcis funktion af medicinen er ukendt, er det kendt, at Aphthasol er anti-allergisk og anti-inflammatoriske. Denne medicin hjælper for at fremskynde helbredelsen af canker sår og kan bruges til at forhindre tilbagevendende udbrud. Bivirkninger af Aphthasol omfatter vækst af nye sår, hududslæt eller hvide pletter på læberne eller munden. Kenalog er et syntetisk binyrebarkhormon. Kortikosteroider er anti-iflammatory og hjælpe med at stoppe den hastighed og progression af voksende fordærve sår. Orabase af denne medicin bruges til at holde sig til sår og skaber en film, som er Kenalog er placeret. Men i modsætning til Aphthasol, Kenalog kan ikke forebygge mod fremtidige sår. Bivirkninger af Kenalog omfatter sløret syn eller ser "glorier" omkring lys, uregelmæssig hjerterytme, humørsvingninger, søvnløshed, hævelser i ansigtet området, døsighed, vægtøgning, udtynding, blærer og strækmærker på huden.

Excision og kemoterapi

Gnaver ulcera, også kendt som basalcellekarcinom, er huden kræft vækster. De normalt opstår på hovedet og tilbage og vil ikke gå væk egen hånd. Hvis venstre ubehandlet, vil de ødelægge omkringliggende væv gennem årene. Jo hurtigere de bliver behandlet, jo mindre skaden er til området for væksten. Afhængigt af hvor såret er, er den bedste behandling kirurgisk udvinding hvor sår er simpelthen skåret ud. Gnaver sår danner på eller inde i næsen bliver næsen sår. Disse kan behandles af rødmen den nasale passager. Kemoterapi er en anden mulighed, afhængig af vækst og hvis det er kræft eller godartede. Kemoterapi bruger en kombination af medicin til at dræbe, krybe eller langsom vækst og symptomer. Kemoterapi også gør strålebehandling mere effektiv for patienten. Bivirkninger af kemoterapi omfatter anæmi, tab af appetit, diarré, træthed, hår tab infektion, hukommelsestab, og kvalme og opkastning. Der er flere andre virkninger, herunder den påtænkte anvendelse af typen af kemoterapi administreres.

Konklusion

Om fornødent rådføre sig med din læge om såret, har en undersøgelse, og behandles med medicin eller antibiotika. Sår kan tage et stykke tid at helbrede og kan forårsage du at være fritaget for anstrengende aktivitet, da sår heler, især hvis sår er stress relateret eller i maveregionen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com