Hvordan man vælger en probiotisk

03/26/2012 by admin

Hvordan man vælger en probiotisk

Probiotika sælges i form af et kosttilskud. Det kan købes i pilleform eller i pulverform. Probiotika indeholder de gode bakterier, som din krop har brug for at forblive raske. De er især nyttige for personer, der er nødt til at tage antibiotika, da antibiotika dræber de gode bakterier sammen med de dårlige bakterier.

Instruktioner

• Søge pulveriseret probiotika eller probiotika kapsler, der er fyldt med pulver. Disse er den mest effektive form for probiotika. Flydende probiotika er ikke så effektive og vil ikke vare som længe når gemt til senere brug.

• Læse etiketten for at finde ud af, hvor mange organismer er garanteret at være i hver dosis. Vælge en probiotisk, der har mindst 1 milliard organismer pr. gram. Noget vil ikke mindre være en stor fordel for din krops sundhed.

• Vælg probiotika, som er ucentrifugeret, som anført på etiketten. Det betyder, at fabrikanten ikke anvender centrifugering som sin forarbejdningsmetode. Denne metode faktisk ødelægger celler og gør de levende organismer ubrugelig.

• Køb en single-stamme probiotiske. Det lyder godt på etiketten, der er flere stammer af bakterier i probiotiske, men det er ikke. Ofte én stamme overmander den anden, gør en af følgende stammer af ineffektive. Med andre ord købe et probiotiske, der indeholder L. acidophilus eller B. bifidum, men ikke begge.

• Læse online anmeldelser. Anmeldelser fra andre der har prøvet produktet, før du kan virkelig hjælpe dig med at beslutte mellem to eller tre anstændig mærker. Anmeldelser en liste over nyttige tips om hvordan man kan tage probiotiske, og også om brugeren har lidt nogen bivirkninger fra et bestemt mærke som gas eller diarré.

Tips & advarsler

  • Anmode om en liste af testresultater fra producenten af probiotiske du er nysgerrig. Disse resultater vil sige, hvor potent probiotiske er.
  • Gemme dine probiotika i en tætsluttende beholder i dit køleskab. Ellers, organismerne vil miste deres effektivitet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com