Naturlige måder at rense systemet

03/12/2012 by admin

Naturlige måder at rense systemet

Følelser af træghed eller sygdom er ofte tegn på, at kroppen har brug for at blive renset. Naturlige system renser afgifte kroppen, frigiver toksiner, der er gemt i nyrerne, leveren, kolon og fedt. Du kan føle sig syg som toksiner passere tilbage gennem dit system. Efter at have afsluttet en rense, vil du opleve en fornyet energi og føler sundere end før. Drikke rent vand hjælper kroppen med at skylle giftstoffer hurtigere. Konsultere en læge eller ernæringsekspert før man indlader sig på en drastisk ændring til din kost.

Kolon rense

Det første trin i en naturlig rense er kolon rensning, fordi det renser tyktarmen af urenheder og gør den mere effektiv til at skylle ud toksiner fra resten af din krop. Opnå naturlige kolon rensning af tager kolon-stimulerende produkter enten gennem munden eller gennem endetarmen. Disse produkter omfatter lavementer, enzymer, pulvere, urteteer, antiparasite kapsler og afføringsmidler. En alternativ metode, colon irrigation, udføres af en licenseret Colon tandplejer eller kolon terapeut, der bruger en maskine til at pumpe vand ind i tyktarmen og skylle ud urenheder gennem en separat rør. Terapeuten kan tilføje enzymer, urter, kaffe eller probiotika til at øge den rensende effekt af vandet. Efter udrensning kolon, kan du vedligeholde en sund kolon ved at øge dit indtag af opløselige og Uopløselige fibre. Opløselige fibre kan findes i bran, frugt, grøntsager og havregryn, mens Uopløselige fibre findes i korn og hele korn fødevarer.

Naturlige fødevarer kost

En naturlig mad kost vil give kroppen med naturlige og økologiske fødevarer, som er nemme at fordøje og giver kroppen med essentielle vitaminer og næringsstoffer, som kan befri kroppen af urenheder. Du vil undgå fødevarer, der indeholder kunstige sødestoffer og andre tilsætningsstoffer, der ikke er fundet naturligt. Disse unaturlige fødevarer forårsage kroppen til at gemme toksiner. Du kan spise naturlige frugter og grøntsager rå, dampet eller juiced. Saftpresning fjerner fiber og pulp fra mad, så kroppen kan optage næringsstofferne hurtigere. Fiber er nødvendige for sunde kolon funktion, så Spis nogle hele frugter og grøntsager og forbruge fiber gennem fødevarer såsom hele korn.

Fastende

Fastende begrænser eller eliminerer indførelsen af mad til kroppen, frigøre kroppen til at forbruge fedt reserver for energi. Når det ikke travlt med at nedbryde næringsstoffer fra mad, går kroppen til arbejde rengøring selv fra giftstoffer og urenheder lagret i leveren, nyrerne, tyktarmen og fedt indskud. Der er tre grundlæggende typer af fastende for afgiftning. Først er en samlede hurtig, hvor du helt afholde sig fra al mad og drikke bortset fra vand. Monofood fasten er en type af hurtigt i hvilken kun én type af naturlige fødevarer der forbruges ud over vandet. Kun én mad indføres til kroppen, så dit fordøjelsessystem ikke er arbejder så hårdt som med en fuld kost. Saft fastende kræver, at du spiser kun vand eller saft udvindes fra rå frugter eller grøntsager. Næringsstoffer for frugt og grøntsager er let tilgængelige; kroppen forbruge ikke overskydende energi udvinding dem fra papirmasse- og fiber.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com