Ayurvediske behandlinger for Acne

03/22/2012 by admin

Acne har eksisteret i århundreder; næsten alle teenager er plaget af det, som det ofte er forbundet med de hormonelle forandringer, der sker i puberteten. Ofte kun få bumser vises, men undertiden store kan brast og efterlade ar. Der er mange cremer og salver, er ayurvediske behandlinger for acne alle naturlige. Ordet kommer fra Indien, og er en blanding af ordene ayus, liv og veda, viden. Ideen er at blande medicinsk viden og healing med livsstilsændringer at helbrede en sygdom.

Kærnemælk

Blot vaske dit ansigt tre til fire gange dagligt med kærnemælk kan holde dit ansigt, sundt og skinnende, og hjælper med at rydde op nogen bumser du har.

Indiske blomme

Også kaldet jambula frugten, du tager en af frøene, lægge det i vand og derefter gnid det således at det bliver godt fugtet. Efter at gnide det over dit ansigt, hvor du har bumser, og de bliver gradvist klart.

Græskar

Mens ikke altid i sæsonen, kan en ansigtsbehandling, lavet af mosede græskar være meget effektiv. Bare forlade mosede græskar spredt ud over dit ansigt for omkring 15-20 minutter og derefter tørre, vask dit ansigt grundigt, og derefter sætte sennep eller kokosolie på din hud. Ved at gøre dette hver dag i en uge, kan du gradvist rydde op alle dine acne.

Appelsiner

Dette er en anden behandling til prøve, når frugten er i sæson. Bare tage den orange skræl og gnid det på tværs af dit ansigt, så at bumser få helt gennemblødt i saften. Gøre dette tre til fire gange om dagen, og det vil i sidste ende reducere din acne.

Muskatnød og sandeltræ

Denne ayurvedisk behandling for acne tager lidt mere forberedelse end nogle. Først, få nogle vand den røde sandeltræ, og derefter bryde op nogle muskatnød og mos det i vandet. Efter at vaske dit ansigt med blandingen og det vil klare din hud og holde det blødt og skinnende.

Forbedre kost

En del af ayurvedisk behandling for acne spise ret, og ikke bare de rigtige fødevarer, men spise dem den rigtige måde. Først, spise din mad når det er varmt, og ikke spiser indtil din tidligere måltid er fuldstændig fordøjet. Ikke forkert mix fødevarer; for eksempel mælk og/eller en frugtsalat bør ikke spises med fisk, og spise ikke alt for langsomt eller for hurtigt. Det er vigtigt at tygge maden så meget som muligt. Skære ned på fastfood, junkfood og fedt, og forsøge at spise mere bladgrøntsager. Endelig, drikke masser af vand og juice; frugtjuice som drue og citron er bedst.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com