Sagsstyring mål & mål

09/20/2012 by admin

Sagsbehandlere er fagfolk, der hjælper folk med en lang række problemer. Generelt, sagsbehandlere koordinere pleje, og finde og forbinde personer med behov for tjenester. Jobbet af en case manager kan være komplekse og involverer mange forskellige dynamics. Som sådan, klare mål og mål er forpligtet til at organisere processen, og vil hjælpe den case manager at finde måder at bedst tjener klienten.

Vurdering

Mål i sagsstyring bør baseres på en solid vurdering og indtag. Sagsbehandlere skal først engagere kunderne for at finde ud af, hvad de har brug for. En vurdering består af at tale med kunden om hvad hun ønsker at ændre og hvorfor hun ønsker eller behov for sagsstyring tjenester. Vurderinger involverer en række spørgsmål, der beder den case manager for at kigge på kundens samlede velvære, under hensyntagen til hendes biopsykosociale, sociokulturelle og økonomiske funktion.

Klient-centreret mål

Mål for individuelle klienter varierer meget. Dette skyldes, at folk kræver sagsstyring kan have komplicerede problemer, hjemløshed, narkotikamisbrug, forældrerollen spørgsmål, fattigdom, blandt mange andre. Nogle klienter kan være på udkig for at få hjælp til grundlæggende, direkte tjenester, såsom at opnå madkuponer, mens andre kan have brug for mere intensiv hjælp med emner som mental sygdom. Det er vigtigt, at klienter opretter deres mål i partnerskab med case manager. På denne måde klienten har en følelse af self-advocacy, og er aktivt involveret i processen. Dette samarbejde også holder fokus i arbejdet på klientens interesser.

Planlægning

Ved hjælp af oplysninger, der indsamles i den indledende vurdering, opretter case manager mål og strategier for at arbejde med den enkelte kunde. For eksempel, kan den case manager planlægge specifikke interventioner, som samarbejder med mentale eller medicinsk sundhedspersonale på klientens vegne, eller komme med strategier for indgrebsforanstaltninger opstår der vanskelige situationer. Mens klienten kan og bør inddrages i denne proces, er det det område, hvor den case manager bruger sin ekspertise til at udarbejde planer til bedste hjælp klienten.

Organisation og evaluering

God projektstyring kræver organisation. Organisere arbejde i kort- og langsigtede mål er nyttigt. Ligeledes hjælper ser man på de forskellige typer mål til bedste tjene kundens behov. Nogle mål kan have at gøre med logistiske problemer, såsom boliger eller jobtræning, mens andre kan være mindre konkrete, såsom forbedring af psykiske eller fysiske sundhed. For at holde på sporet, er det også vigtigt, at den case manager arbejder med kunden til at revurdere mål på en regelmæssig basis og holde styr på hvilke mål er blevet opfyldt, og hvor der er behov for forbedringer. På denne måde, kan klienten bedst tjent.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com