Hvordan til at betale for kirurgi sygesikring dækker ikke

09/08/2012 by admin

Kirurgi er et dyrt proposition, og sygesikring selskabets mål er at finde måder at undgå at betale regningen for enhver pris. Hvor du nægtes dækning på grund af lægeligt unødvendige kirurgi eller operationer uden for rækkevidden af din dækning, skal tages skridt til at finde måder at betale for operationen, hvis det virkelig er nødvendigt. Mens det kan være vanskeligt at finde penge til kirurgi, der er omfattet af sygesikring, er det ikke umuligt.

Instruktioner

• Tale med en person i hospitalets fakturering afdeling at drøfte muligheden af at oprette en betalingsplan til handlingen. En betalingsplanen vil fungere meget gerne en privat lån, som du vil blive bedt om at kun gøre mindre månedlige betalinger med en rimelig interesse gebyr. Dette kan nemt gøre ellers ubetalelige kirurgi tilgængelige, så omkostningerne vil blive delt over en længere tidsramme.

• Tal med en bank om potentialet for at opnå en privat lån til finansiering af omkostningerne ved kirurgi. Hvis du har betydelige aktiver, såsom et hjem eller et køretøj, du ejer fri og klar, banken kan være i stand til at bruge disse varer som sikkerhedsstillelse til dækning af omkostningerne ved lånet. Hvor finansiering drift er en mulighed, kan du rådføre sig med både en bank og hospitalet for at se, hvem der tilbyder mere konkurrencedygtige rentesatser.

• Overveje muligheden for at ansøge om et tilskud eller anden form for økonomisk støtte hvis operationen er ikke-valgfag og din økonomiske situation efterlader dig i en desperat situation. Tale med hospitalets finansielle støtte afdeling til at bestemme, om der er nogen offentlige eller private organisationer, som Medicare, der kan bidrage til at dække udgifter til operationen.

• Tale med personer i dit community om opsætning af en fundraiser til at generere penge til at betale for operationen. Selvom det ville naturligvis være i dårlig smag, hvis målet er kosmetisk kirurgi eller en anden elektiv procedure, kan Fællesskabet være villige til at låne sin støtte hvor behovet er mere dystre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com