Er der en soja Kefir probiotisk?

08/20/2012 by admin

Kefir er generelt et mejeriprodukt, der ligner en yoghurt, men det kan gøres uden mejeri. Vælge en soja kefir produkt med probiotika er utrolig godt for fordøjelsessystemet. Probiotika tilføje levende aktive kulturer, en form af bakterier til fordøjelsessystemet. Denne sunde bakterier bygger din kroppens immunsystem, så det mere effektivt kan bekæmpe sygdommen. De levende aktive kulturer også hjælpe kroppen til at flytte fødevarer gennem kroppen til at fremme sund afføring.

Soja Kefir

Soja kefir er en ikke-mejeriprodukt, oftest forbruges i form af en flydende ikke-mejeri yoghurt. Kefir kan komme i mange varianter.

Fordelene ved soja Kefir

Soja Kefir har calcium, vitaminer og mineraler samt aktive probiotiske kulturer. Kefir kan også være godt for kvinder at nå en alder af overgangsalderen begge til at bekæmpe knogleskørhed og at stabilisere humør. Kefir er også kendt for at reducere din risiko for visse former for kræft samt hjertesygdom.

Fordelene ved probiotika

Lactobacillus og Bifidobacterium er mest udstrakt grad udnyttet bakterier i probiotika. Disse bakterier bruges til at erstatte dem, der forekommer i naturen kaldet tarmfloraen. Probiotika er yderst vigtigt, hvis en person tager medicin såsom antibiotika, der reducerer tarmfloraen eller Maves gode bakterier for at bekæmpe tarminfektioner. Probiotika er også kendt for at lindre allergier, alkoholmisbrug og endda stress.

Ingredienserne i soja Kefir med probiotika

Kefir er produceret ved at kombinere kulturperler sojamælk, der allerede har millioner af levende aktive kulturer samt inulinsirup et næringsstof øger væksten af probiotika i mælken. Nogle kefirs bruger frisk frugt og naturlige sødemidler som agave nektar (et sødestof, der kommer fra agave planten).

Hvorfor soja Kefir?

Soja kefir er fantastisk, hvis du er en veganer og du ikke ønsker at spise nogen kødprodukter. Det er også godt hvis mejeriprodukter din mavebesvær.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com