Typer af medicinsk optage opbevaring

09/19/2012 by admin

Typer af medicinsk optage opbevaring

Lægejournaler omfatter sådanne ting som historie, fysisk, lab rapporter, medicin og kirurgi. Fastholde poster i et sikkert sted for at beskytte patienten er det vigtigste aspekt at overveje, når lagring af oplysninger. Patientjournaler kan ikke fjernes fra en facilitet, undtagen ved retskendelse, stævninger eller kræves ved lov, så det er vigtigt at have filer i et trygt og sikkert område med begrænset adgang. Typer af medicinsk optage opbevaring omfatter sådanne ting som låste kabinetter eller værelser og computere.

Papir

Traditionelt, blev medicinske journaler alle gjort på papir og holdt i et arkivskab. Papir filer optager en masse plads kræver ekstra plads, især med et stort kontor. I 2003, Health Insurance mobilitet og Accountability Act vedtaget love vedrørende beskyttede sundhedsinformation, der forhindrer uautoriserede brugere i at få adgang til patientjournaler. Dette kræver at have et sted hvor filerne opbevares i et aflåst skab, rum eller bygning med et begrænset antal mennesker, der har adgang. Dem, der har adgang kan være nødvendigt at bruge nøgler, knalde et id-kort eller indtaste en kode på et tastatur til at få adgang.

Kombination papir og Computer

De fleste kontorer har edb-software, der giver mulighed for kontorpersonale til at indtaste eller scanne patientens oplysninger ind i systemet eller lægen ind direkte fra en mini laptop eller anden elektronisk enhed, begrænse fysisk lagring af filer. Patientjournaler skal opretholdes for omkring syv år, der kræver store computerens hukommelse. Det er vigtigt at have et system på plads til at spore poster, især når filer er delt mellem fysisk og computer opbevaring. Det er også vigtigt at beskytte systemet med adgangskoder, der ændres ofte og begrænse antallet af ansatte, og som har adgang til oplysningerne.

Elektronisk patientjournal

Den mest aktuelle push har været mod en standardiseret nationale sundhed registreringssystem, hvor alle patientens poster er kombineret i én database og kan tilgås fra enhver læge på enhver facilitet. Denne type af medicinske post opbevaring er sikrere for patienten på grund af alt er i ét sted. En læge, der har adgang til oplysninger, der vil have din hele historien, rapporter og medicin fra overalt du nogensinde har været i nogen stat, reducere potentialet for medicinsk fejl. Garantier skal være på plads for at forhindre tab, ødelæggelse og manipulation med oplysninger.

Personlige helbredsjournal

Denne type af medicinske post opbevaring, også kaldet en transportabel helbredsjournal, kontrolleres og vedligeholdes af patienten. Enheden kan være noget, som du bære, såsom en USB opblussen drive eller bevaret online med en password-beskyttet konto. Alle medicinske historie er samlet på tværs af alle kilder i ét sted af import, scanning eller indtaste data af den enkelte patient. Det er vigtigt, at oplysningerne er korrekte og ajourførte at undgå medicinsk fejl.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com