Æg allergi hos børn

09/27/2012 by admin

Æg allergi hos børn

Et stigende antal børn klarer forskellige allergier, herunder æg. Forældre til et barn diagnosticeret med æg allergi vil finde det udfordrende, men ikke umuligt, at hjælpe deres barn med at undgå indtagelse af æg, samt behandle barnet hvis æg forbruges ved et uheld.

Om

Børn, der er allergisk over for æg har allergi, fordi deres immunsystem har en unormal reaktion på æg proteiner. Kroppen reagerer med allergisymptomer, fordi det forsøger at beskytte sig selv mod de proteiner, som det sensing som skadelige.

Symptomer

Symptomer omfatter en hududslæt omkring munden, opkastning eller diarré, og abnormiteter i luftvejene.

Diagnosticering

En allergist vil diagnosticere æg allergi ved prikkende huden af barnets tilbage med æg protein til at se, om der er en hudreaktion. De kan også forbyde barnet at spise noget med æg i flere uger, og derefter se, om der er en allergisk reaktion, når æggene er genindført.

Behandling

For børn med mild niveauer af allergi over for æg er undgå mad med æg og ved hjælp af en antihistamine tilstrækkelig behandlingsmetoder. Børn med svær allergi over for æg skal et skud af adrenalin til at modvirke en alvorlig allergisk reaktion.

Management

Forældre til børn med æg allergier kan hjælpe deres barn undgå æg ved at læse fødevareetiketter og æg-erstatning madopskrifter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com