Om syre fordøjelsesbesvær Relief

12/19/2010 by admin

Syre fordøjelsesbesvær eller halsbrand, er en fælles begivenhed for mange mennesker. Det er forårsaget når syre i maven bakker op i spiserøret for en eller anden grund. Der er mange udløser og mange retsmidler til halsbrand. Behandling spænder fra livsstil ændringer til over-the-counter medicin. Som altid diskutere din behandlingsplan med din læge for at afgøre, hvad der er bedst for dig.

Håndkøbslægemidler

Én mulighed for at fritage halsbrand er brugen af over-the-counter (OTC) medicin. Der er flere muligheder. Antacida, eller medicin, der vil kunne neutralisere mavesyren, er en hurtig lindring. Fælles mærker er Tums, Rolaids, Maalox eller Mylanta. Der er også medicin, der reducerer produktionen af syre i maven, kendt som H-2-receptor-blokkere, som skrider langsommere end antacida men give lindring for længere perioder. Tagamet HB, Pepcid AC eller Zantac er populære mærker af H-2-receptor-blokkere. Endelig, protonpumpehæmmere er lægemidler lavet til kontrol mavesyre og helbrede spiserøret af skader forårsaget af tidligere tilfælde af fordøjelsesbesvær. Søger Prevacid 24 HR eller Prilosec OTC hvis du tror en protonpumpehæmmer kan være rigtigt for dig.

Som altid tale med din læge om hvilken medicin er rigtige for din situation. Følg doseringsvejledningen leveres af fabrikanten for en sikker og effektiv behandling.

Naturlige forebyggelse

Hvis tager medicin ikke er rigtige for dig, for en eller anden grund, kan du overveje at bruge en naturlig metode til at forhindre syre fordøjelsesbesvær.

Før du spiser et måltid, kan drikke en blanding af omtrent 1 tbsp. citronsaft eller cider eddike i et glas varmt vand afværge eventuelle fordøjelsesbesvær. Dette er på grund af de alkaliske egenskaber af citron juice og cider eddike, som modvirker surhedsgraden forårsager fordøjelsesbesvær. Peppermint og kamille te også neutraliserer mavesyre. Drikke nogen af disse omkring 30 minutter før du spiser kan forhindre syre fordøjelsesbesvær.

2 eller 3 dråber mynte essensen i en 8-ounce glas vand, og drak det hver 3-4 timer, kan også forhindre syre fordøjelsesbesvær.

Natural Retsmidler

Igen, hvis du skal bruge et naturligt middel mod fordøjelsesbesvær, der allerede er i gang, er der et par muligheder. Frugter høj i alkaliske egenskaber kan være gavnligt. Prøve at drikke ananas juice, eller spise en appelsin eller nogle druer. Bagepulver (ca 1/2 tsk) blandes i et glas vand kan også være meget beroligende til en dårlig mave. Drik en pebermynte, kamille, hindbær eller brombær te. Indtagelse en blanding af lige store mængder af honning og citron saft er også et nyttigt middel.

Andre Alternative retsmidler

Der er andre alternative retsmidler i din livsstil, der kan bidrage til at forhindre syre fordøjelsesbesvær opstår. Opretholde en sund vægt, overskydende pounds kan skubbe på maven og tvinge syre op i spiserøret. Undgå at bære tøj, der er for stramt, da det kan have samme virkning. Spise store måltider eller spiser for hurtigt kan udløse halsbrand så spise mindre portioner og tage din tid, når de spiser. Undgå også at ligge ned i et par timer efter et måltid for at give din mave en chance for at fordøje. Da stress er ofte årsagen, overveje aromaterapi, mild motion, meditation, musik eller massage.

Ting at undgå

Undgå at indtage tomatsauce og alkohol, både almindelige årsager til acid fordøjelsesbesvær. Drikkevarer, der indeholder koffein, som te, kaffe, sodavand eller energi drinks, kan forværre fordøjelsesbesvær på grund af deres virkninger på spiserøret, og bør også undgås. Rygning er en anden adfærd fandt at udløse fordøjelsesbesvær, så skære ned på rygning eller stoppe helt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com