Stigen brug uddannelse

12/22/2010 by admin

Stigen brug uddannelse

Forkert brug af lejdere kan resultere i alvorlig skade og dødsfald. At vide, hvilke aktiviteter er egnet til hvilke typer af stiger, og at vide, hvordan at bruge stiger, selv når de er relevante for opgaven, er afgørende for brugersikkerhed.

Ansvar og Timing

Stigen brug uddannelse påhviler arbejdsgiveren, om den person, der bliver trænet er en fuldtids eller deltids medarbejder, eller en daglejer eller entreprenør. Stigen brug uddannelse bør være afsluttet før den første gang, arbejdstageren bruger en stige eller trappestige.

Emner til dækning

Stigen brug uddannelse bør dække en række emner. Disse omfatter når stigen brug er berettiget, og når det skal undgås, fælles problemer i stigen bruger, hvordan du afgør, om webstedet er sikkert for en stige, alternativer til stigen bruger og personlige forhold, som begrænser en bruger fra stigen brug.

Poster

For at beskytte sig mod erstatningsansvar, bør arbejdsgivere holde klar optegnelser om der modtaget stigen bruge uddannelse, der formidles, uddannelse, når det blev overbragt og hvilke emner var dækket. Medarbejdere bør modtage stigen brug uddannelse mindst en gang årligt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com