Nyre udrensning te

12/24/2010 by admin

Nyre udrensning te

Nyrerne er blandt af de hårdest arbejdende organer i kroppen. Nyrerne filtrerer urenheder fra blodet og sende dem ud af kroppen i form af urin. Men en oprustning af mineralske eller syre indskud kan føre til nyresten. En måde at slippe af med nyre sten er gennem en nyre rense. De mest almindelige typer af nyre rensning produkter er tilgængelige i te form.

Vand

Ifølge Mayo Clinic er en måde at passere en nyresten gennem urinvejene systemet ved at drikke to eller tre Potter vand dagligt og opholder sig fysisk aktive. Ifølge en undersøgelse i Journal of Clinical Nutrition giver drikke te samme udskiftning af væske og rødmen fordele som drikkevand. Da te har de samme fordele som vand, kan drikke te også hjælpe flush nyresten fra kroppen.

Vandmelon frø

Vandmelon frø har en vanddrivende virkning på nyrerne når det tages som en del af en te. Det betyder, at overskydende vand i kroppen er udgivet i form af urin, når vandmelon frø te er beruset, effektivt rødmen nyrerne. For at forberede denne te, hæld en pint af kogende vand over jorden vandmelon frø. Tillad te til stejle som det køler og derefter stamme før drikke. Denne drik bør fremstilles og anvendes en gang om dagen, tre dage om ugen. Når det er muligt, bør te gøres frisk for hver anvendelse. Da te er vanddrivende, bør ekstra vand indtages for at erstatte det vand, der er skyllet med vanddrivende.

Selleri frø

Sellerifrø er faktisk frø, men meget lille frugt. De indeholder en organisk sammensatte kaldet apiol, som er udgivet til te, når frøene er dyppet i varmt vand. Apiol er kendt for at have antiseptiske egenskaber i urinvejene, og har været isoleret og anvendes i medicin til behandling af nyresten. Som te fremstillet af vandmelon frø, har en te fremstillet af Sellerifrø vanddrivende egenskaber. Derudover er te lavet af Sellerifrø fyldt med kalium, som hjælper kroppen med at opløse krystaller, der forårsager nyresten og fjerne disse toksiner fra nyrerne.

Persille

Persille har været anvendt i stængel, blade og frø form til behandling af nyresten. Som selleri frø indeholder persille apiol til behandling af nyresten. Persille te er også effektiv til at skylle giftstoffer fra nyrerne. For at gøre persille te, Kombiner to kopper vand og to tablespoonfuls af hakket persille i en tekande. Lad vandet kommer næsten til en byld, og derefter køle i 15 minutter. Stamme ud persille før drikke.

Majssilke

Som Sellerifrø, majssilke indeholder kalium og har vanddrivende egenskaber. Majssilke indeholder også vitamin K, som kan forhindre dannelsen af calcium oxalat krystaller til nyresten. Majssilke også har antiseptiske egenskaber og kan bruges til behandling af ødem.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com