Hjertebanken forårsaget af maven Gas

12/25/2010 by admin

Der er en række grunde til hjertebanken. Nogle af dem ganske uskyldige og endda sjovt, som hjertebanken du føler efter dans eller fra spændingen ved en uhyggelig film. Anden typen, dem, der kommer snigende, oprette en hel del af nød og kunne være fra noget helt uskadelige eller en sag, der har bør for lægehjælp. Hvis du har mave gas på samme tid du har hjertebanken, indsnævrer der de potentielle årsager.

Typer

Hjertebanken er arytmier. Der er tre grundlæggende typer af arytmi. Takykardi, eller hurtig heart beat; bradykardi, eller meget langsom beat; og ektopisk beats, som omfatter ekstra eller uregelmæssig beats...

GERD

Sure opstød, og GERD, gastroesophageal tilbagesvaler sygdom, er ens, bortset fra GERD er en mere alvorlig form for betingelsen. Det sker når de sure indhold af maven tilbage i spiserøret. GERD har en række symptomer, som kan omfatte gas, oppustethed, små mængder af sure opstød i munden, opkastning, halsbrand, kronisk hoste, ondt i halsen og hyppige sinus infektioner. Hvis GERD er langvarige, er der et potentiale for øget astmaanfald. Patienter rapporterer lejlighedsvis hjertebanken samtidig.

Potentielle

Der er ingen videnskabelig undersøgelse eller accepterede medicinsk visdom til at angive, at hjertebanken følte af visse patienter kommer fra GERD eller gas forårsaget af sygdommen. Der er imidlertid et potentiale for de to at ske på samme tid. Den vagus nerve, som spiller en rolle i at regulere hjerterytmen, sender oplysninger til hjernen om spiserøret samt kontrol synke. Der er et potentiale for at blande de oplysninger, der sendes til hjernen, når den mavesyre stimulerer vagus nerve.

Hiatal Brok

En hiatal brok er bevægelsen af gastroøsofageal junction, som er det sted, hvor maven og spiserøret tilslutte, og en del af maven i brystet. Normalt forårsager dette mange af de samme symptomer som gør GERD. I virkeligheden, kan det være årsag til GERD. Disse typer af Brok opstår, når væv, der forankrer krydset til mellemgulvet bliver svag og bevæger sig, når presset fra nogle form for anstrengelse opstår.

Hypotese

Endnu en gang, selv om der er ingen videnskabelige beviser, lytte flere og flere læger nu til patienternes anekdotiske historier om hvordan gas tabletter og bøvsen bidraget til at regulere hjerterytmen. En anden potentiel hypotese er, at spiserøret fælder gas når Brok glider ind i brysthulen. Den fangne gas presser på vagus nerve og forårsager hjertebanken.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com