Sygepleje præsentation emner

06/12/2010 by admin

Sygepleje præsentation emner

Sygeplejersker er en vigtig del af enhver sundhedsvæsen facilitet. De direkte påvirker hospital funktioner og have tætte relationer med patienterne. En præsentation emne på sygepleje kan løse mange dele af området, herunder den rolle sygeplejersker bør tage i bestemte situationer; problemer og kontroverser i feltet. og den måde teknologi påvirker sygepleje.

Race & køn

Konfrontere emner af race og køn i sygeplejefaget. Specifikke emner at nævne omfatte forskelle i løn, on-the-job behandling og sandsynligheden for beskæftigelse baseret på de demografiske karakteristika. En artikel i det medicinske antropologi kvartalsvise fremførte i 1993, at racisme i sygepleje ikke var åbent behandlet på grund af job attributter, der omfatter en vægt på empati, en præference for homogenitet og et behov for at undgå konflikt. Diskutere om dette stadig er ægte, eller hvis spørgsmål vedrørende race og køn er begyndt at blive behandlet i feltet.

Dødeligheden faktorer

Plejehjemmet beboerne erfaring forskellige dødelighed baseret en række faktorer. Præsentere disse faktorer og deres bidrag til at dødeligheden i en præsentation. For eksempel, rapporterede en 2004 artikel i "Medicinsk behandling", at Medicaid-finansierede beboere havde en højere dødelighed end privat finansierede beboere. Diskutere denne faktor og andre, herunder beboernes personlighed karakteristika og faciliteter til et plejehjem. Foreslå ændringer politikere kan gøre for at mindske risikoen for død for patienter, der kan blive udsat for en højere dødelighed baseret på de faktorer, der er diskuteret.

Neurorehabilitering

I en præsentation, opdrage rolle sygeplejersker bør tage at fremme læring og relearning for patienter i neurorehabilitering. Efter at have modtaget hjernen traumer, kan patienter nødt til at genlære færdigheder tabt i processen. Dette bliver en udfordring for mange, især for dem, hvis læring vaner er blevet ændret af deres traumer. Taler om vigtigheden af positiv forstærkning for sygeplejersker i denne proces og foreslå måder at sygeplejersker kan hjælpe patienter i neurorehabilitering proces.

Sygepleje samfund

Diskutere betydningen af at have en følelse af fællesskab blandt sygeplejersker og fordelene, disse samfund har på sygeplejersker. Kig på dette emne fra forskellige synspunkter. For eksempel, et nærmere blik på et hospital eller plejehjem kan vise hvordan interpersonelle relationer mellem sygeplejerskerne at arbejde der påvirke enkeltpersoner og deres arbejdsvaner. Også, tage et kig på en større sygepleje samfund. Vurdere, hvordan teknologi og Internet kommunikationsmetoder er i stand til at styrke dette samfund gennem let dele forskning, information og støtte på tværs af amt, stat og nationale grænser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com