Hvordan man kan udvikle en fjeder for en drikkevand kilde

06/17/2010 by admin

Hvordan man kan udvikle en fjeder for en drikkevand kilde

Hvis du bor i et landområde eller underudviklet område, kan en fjeder være din bedste naturlige vandkilde. Men ved hjælp af en fjeder for dit vand er ikke så simpelt som indsamler eller aflede det. Bruge kildevand og holde det sikkert til brug, skal du beskytte den mod forurenende stoffer indført af dyr eller gennem andre kilder. Udvikle din foråret til brug som en vandkilde ved at styre sin strømmen. Du kan udvikle en fjeder på flere forskellige måder.

Instruktioner

Udvikle en koncentreret forår

• Grave ud området omkring foråret, starter op ad bakken fra foråret til et punkt, hvor vandet løber mindst tre fødder underground, eller på et tidspunkt, hvor du rammer rock under jorden.

• Linje område med grus til at gøre en grus seng. Grus seng vil udgøre et reservoir for at opfange strømmen af vand.

• Installer en cutoff væg lavet af beton eller plastik på den nedadgående side af hældningen. Installere en cutoff mur af beton eller plast. Tilføj i et rør på et lavpunkt i cutoff væggen for at indsamle og kanalisere vand i boksen forår. Sikre, at vandet ikke vil bakke op bag den cutoff væg.

Udvikle en nedsivning forår

• Grave flere tester huller op ad bakke fra nedsivning forår. Finde det punkt, hvor lag af jorden under vand-bærende lag er ca tre fod fra overfladen.

• Grave et to-fods-dækkende grøft på tværs af hældningen til en dybde af seks inches under vand-bærende lag og udvide fire til seks fødder ud over området sive på hver side. Fastsætte en fire-tommer collector flise og fylde området omkring flise med grus.

• Tilslut collector flise til en 4-tommer linje, der fører til boksen forår. Åbning for boksen skal være under niveauet for collector flise.

Du bliver nødt til at finde en foråret boks. Det skal være vandtæt og har en tætsiddende dækning. Det skal være mindst fire fod høje og bør stige mindst én fod over jorden, når begravet. Boksen foråret bør komme med en outlet rør og et overløb rør.

Tips & advarsler

  • Kan du tage yderligere skridt til at forhindre din kildevand fra forurening. Dette omfatter omdirigere alt overflade vand langt væk fra foråret, konstruere en dræning afledningsmanøvre grøft at aflede overflade afstrømning og hegn et område på mindst 100 fødder omkring foråret i alle retninger.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com