Kost for en mælke allergi

08/17/2010 by admin

Mælke allergikere er ofte plaget af gas, diarré og andre fordøjelses problemer. Men du kan nyde mange af dine favorit måltider uden ubehag ved at undgå visse produkter og indarbejde nogle nye ind i din kost. Men, når du foretager ændringer i kosten, Sørg for du spiser nok fødevarer rige på næringsstoffer, som du ikke længere vil være at få fra mejeriet.

At sikre god ernæring

Mejeriprodukter er som mælk, ost og smør alle gode kilder til protein, fedt og kalkaflejringer, som kan findes i mange andre fødevarer. Mejeri protein er "lav rest"---når kroppen bryder det ned der er kun få affald komponenter forlod for at blive filtreret af nyrerne. Lav-rester erstatninger for mejeri protein kan findes i soja og fisk.

Fedt i mejeriprodukter er for det meste mættet, den type, der er fundet i mange kød og har været knyttet til hjertesygdomme. Et sundere alternativ er at få din daglige fat krav gennem olivenolie eller fiskeolier, som er mono-umættede. Som smør erstatning, kan margarine være høj i transfedtsyrer, så hvis der er en bekymring for dig, kigge efter mærker mærket "ingen transfedt"; andet, margarine kan bruges i bagning som erstatning for smør.

Calcium og D-vitamin er begge typisk findes i store mængder i mejeriprodukter, hvilket gør dem ledende kilden til disse næringsstoffer for nogle mennesker. Men du kan erstatte mange andre fødevarer. For eksempel, bladgrøntsager og grøntsager---er især grønkål, chard og broccoli---alle høje i calcium og pakket med andre vitaminer og mineraler. Fødevarer rige på vitamin D omfatter berigede morgenmadsprodukter og tun, laks og andre fisk.

Værdien af sojaprodukter

Med mange mennesker, der har en vis grad af laktoseintolerans, er der nu en lang række produkter til rådighed til at erstatte mejeri elementer. For eksempel, bruges sojamælk ofte som en mælk udskiftning. Det har en meget lignende konsistens og smag og tilbyder mange af de samme ernæringsmæssige værdier som komælk. Sojamælk kan bruges i kaffe eller korn og mange butikker bære "ice cream" lavet med soja. Tofu, en anden soja produkt, kan bruges til i nogle tilfælde til at erstatte æg som en proteinkilde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com