Beskrivelse af Prostatitis smerte

08/08/2010 by admin

Valnød-størrelse prostata kirtel er ansvarlig for at producere nogle af de komponenter, der udgør sæd. Placeret under blæren og omkring urinrøret, prostata kan blive betændt eller inficeret, skabe varierende grader af smerter og ubehag hos mænd.

Bækkensmerter

Prostatas beliggenhed, kan prostatitis smerte normalt manifesterer sig i bækken området og udstråle til lysken eller nederste del af ryggen. Afhængigt af sværhedsgraden og typen af prostatitis, den ledsagende smerte kan være skarp, som med en urinvejsinfektion, eller det kan være en kedelig ache.

Testikel smerter

Afhængigt af årsag eller sværhedsgraden af betændelse eller infektion, kan prostatitis medføre smerter i mellemkødet (området mellem endetarmen og penis), samt smerter i testikler og penis.

Smertefuld vandladning

Mænd med prostatitis kan opleve hyppig vandladning, som ofte forekommer om natten. Denne tilstand kaldes nocturia. Nogle mænd føler også et presserende og smertefulde behov for at urinere. Smerten kan være ledsaget af en brændende fornemmelse ved vandladning.

Generelle fysiske symptomer

Afhængigt af prostatitis, kan patienter opleve typiske symptomer på infektion såsom feber, kulderystelser, opkastning og kvalme.

Smerter under samleje

Relaterede symptomer kan også omfatte smerte under samleje, såsom smertefulde udløsninger.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com