Klart alternativ til seler

04/11/2010 by admin

"Det klare alternativ til seler" er sloganet for Invisalign, en relativt nye tænder-glatning teknologi, der kan, i nogle tilfælde, bruges i stedet for seler. Det blev introduceret i 1999 og er siden blevet et populært alternativ for mennesker, der ikke ønsker udseendet af seler mens glatning deres tænder.

Sådan fungerer det

Invisalign læger tage forme eller indtryk af tænderne på dit første besøg, og indtryk der bruges til input data om din mund ind i et edb-program. Programmet gør en 3-D billede af dine tænder og medvirker til at skabe en behandlingsplan for dig. Fordi det er alle custom-monteret på din mund, passer Invisalign bakker perfekt. Ved hjælp af data fra programmet, gør læger en række aligners, der vil flytte dine tænder, lidt efter lidt på plads. Du er i stand til at se, hvad dine tænder ser ud ved slutningen af behandlingen.Aligners er lavet af klar plast, der er mindre end 1mm tyk, så ingen vil lægge mærke til at du er iført Invisalign. Kanterne er glat, og der er ingen ledninger eller parentes involveret, så de fleste patienter finde Invisalign at være langt mere komfortabel end iført seler.

Kandidater

For de rette patienter er Invisalign lige så effektiv som seler på glatning tænderne. Invisalign kan hjælpe mange mennesker korrekte overfyldte tænder, huller i tænderne, overbites, under bid og krydse bider, men det undertiden ikke kan hjælpe mennesker med meget svær eller komplicerede tilfælde. Den eneste måde at vide, om Invisalign er det rigtige for dig er at planlægge en aftale med en Invisalign uddannet tandlæge eller specialtandlæge. Ved høringen, vil lægen ser på dine tænder og tale med dig om din situation og dine forventninger. De vil kunne fortælle dig i slutningen af konsultationen om, hvorvidt du er en kandidat.

Behandling

Invisalign patienter skal typisk 20 til 30 aligners, som patienterne bære for to uger. Det betyder, at Invisalign behandling tager normalt 10 til 15 måneder. Din læge vil give dig to eller tre sæt af aligners på din aftale, og du vil komme tilbage til check-ups regelmæssigt. Check-ups er normalt meget hurtig, og på din aftale, får du din næste to eller tre aligners.Du bære din aligners hele tiden, undtagen at spise, drikke og børste. At tage aligners ud for disse opgaver hjælper med at holde dem rene og forhindrer dem i at komme farves. Fordi glatning tænderne kan gøre din mund ondt, det kan være fristende at tage dine aligners forlade ud for at give din mund en pause, men jo mere du din aligners i en mere effektiv behandling er.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com