Sådan Treat Neuritis med naturmedicin

11/03/2010 by admin

Sådan Treat Neuritis med naturmedicin

Neuritis er en tilstand, hvor nerverne bliver betændt forårsager jagende smerter, brændende fornemmelser, prikkende og selv midlertidig lammelse. Neuritis er ofte forårsaget af høje niveauer af toksiner i kroppen, dårlig kost, infektion eller skade. Fordi neuritis er ofte forårsaget af tilstedeværelsen af toksiner i kroppen, kan naturlig medicin være en mere effektiv og skånsom behandling tilgang end traditionelle recepter medicin. Læs videre for at lære mere om hvordan man behandler neuritis med naturmedicin.

Instruktioner

• Drik en kop økologisk sojamælk blandet med 1 tbsp. honning hver aften før sengetid, den vigtigste naturlige medicin til behandling af neuritis. Sojamælk er rig på lecithin, vitamin B og glutaminsyre, der hjælper til at tone og styrke nervesystemet.

• Gøre rå gulerod og spinat juice dagligt. Gulerødder og spinat er rige på vitaminer og mineraler, som ofte er fundet for at mangle i systemerne af mennesker lider af neuritis. Du bør drikke i mindst 10 oz.of gulerodsjuice og 7 ounce af spinat juice dagligt, indtil dit symptomerne aftager.

• Tage kosttilskud som består af en kombination af vitaminer B1, B2, B6, B12 og pantothensyre. Denne kombination har vist sig for at reducere den ekstreme smerter, svaghed og følelsesløshed forårsaget af neuritis og ofte tager påvirker i så lidt som én dag. Følg producentens anvisninger for dosering.

• Spiser en kost rig på frisk frugt og grøntsager, naturens bedste medicin til behandling af neuritis. Fjerne fødevarer, der fremmer toksicitet i kroppen, såsom kød, stegt mad, forarbejdet og emballeret fødevarer, raffineret sukker og mel samt stimulanser som kaffe, alkohol, tobak og endda te.

• Nyd en afslappende Epson salt bad mindst tre gange om ugen. Tilføj 2 kopper Epsom salte til et varmt bad og blød i en fuld 30 minutter til at hjælpe slappe stresset nerver. Du bør også bade de berørte områder flere gange hver dag med varmt vand og Epsom salte. Blot tilføje 1 tbsp. salte til hver kop varmt vand og anvende med et blødt håndklæde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com