Hvad er cholin citrat?

11/03/2010 by admin

Cholin citrate er en type af supplement, der kombinerer både cholin og citrat at muliggøre optimal sind og krop ydeevne. Kombinationen siges at øge magnesium udbredelse og er blevet udviklet for personer, der lider af sygdomme, der påvirker denne kropsfunktion samt andre medicinske tilstande. Producenter af cholin citrat omfatter 1Fast400, Freeda Kosher og Perque.

Funktioner

Cholin citrat producenter hævder, at tillægget kan hjælpe kroppen komplet mange vigtige funktioner. Udover at bidrage til at forbedre bevægelighed og koordination, har cholin citrat den formodede evne til at forbedre en persons hukommelse og kognitiv funktion. Dette er særligt tydeligt i ældre personer med risiko for hukommelse lidelser. Cholin hjælper kroppen med at metaboliske kolesterol og fedt.

Fordele

Fabrikanterne hævder, at enkeltpersoner med visse medicinske sygdomme kan drage fordel af ved hjælp af en cholin citrat supplement. Dette omfatter patienter med fibromyalgi og kronisk træthedssyndrom, som ikke kan behandle magnesium og calcium korrekt. Det er også anbefalet af detailhandlere for Alzheimer-patienter og personer med Parkinsons sygdom. Tillægget er også anbefales til sportsfolk da fysisk anstrengelse kan nedbryder cholin butikker. Med cholin citrat, kan du erstatte kroppens tab cholin og føler igen energi.

Størrelse

Hver producent vil sandsynligvis anbefale en anden dosering for cholin citrat skik. I gennemsnit vil 250 til 1.000 mg per dag skal indtages for at vise sig effektiv. Ved at tage mere end 1.000 mg per dag, er du i risiko for at opleve bivirkninger, såsom muskelstivhed og hovedpine. Cholin citrat fås i flydende og tablet form. Det anbefales, at du tager supplement med krop næring og vand.

Overvejelser

Mange producenter anbefaler cholin citrat til kvinder som er gravide, da cholin er forarmet under graviditet. Det er imidlertid meget vigtigt, at du taler med din læge først før du tager cholin citrat mens du er gravid eller ammer. Der har ikke været nok beviser indsamlet på de positive eller negative virkninger af cholin på fostrets udvikling.

Advarsel

Ingen af de påstande fremsat af cholin citrat producenter er blevet evalueret af Food and Drug Administration. Du bør tale med din læge før du tager cholin citrat eller hvis du har nogen bivirkninger fra tillægget.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com