Helbredende egenskaber af Aloe

07/20/2010 by admin

Helbredende egenskaber af Aloe

Aloe vera planten er kendt for sine helbredende egenskaber. University of Maryland Medical Center (UMMC) rapporterer, at anlægget var en af de hyppigst receptpligtig medicin under 18 og 19 århundreder. Aloe vera, som indeholder langkædede sukker kaldet polysaccharider, forbliver en af mest anvendte almindeligt planter i USA i dag, hvor mange mennesker drak sin juice eller anvende det topisk til at behandle en række lidelser.

Adaptogen

Ifølge "Aloe Vera: naturens tavse Healer", aloe vera har adaptogenic egenskaber. Det gavner hele kroppen ved at hjælpe til at behandle mange forskellige problemer samtidig. For eksempel, kan en person drikker aloe vera juice opdage, at hans gigt, astma og acne er alle forbedret samtidig.

Anti-aging

I "Aloe Vera: naturens tavse Healer", Alasdair Barcroft hedder, aloe vera har unikke foryngende egenskaber. Det bidrager til at øge produktionen af humane fibroblastceller op til otte gange hurtigere end normal celle produktion. Fibroblastceller, som er ansvarlige for kollagen produktion, findes i dermis af huden. Sol eksponering og modningen forårsage fibroblaster til langsom deres kollagen produktion. Barcroft hedder det, at Dr. Ivan Danhof, ekspert aloe vera fandt at planten hjælper fremskynde kollagen-producerende dermed hjælpe til at forhindre rynker og alder-spots.

Anti-inflammatorisk

Ud over stimulere hud vækst og reparation rapporterer UMMC, aloe vera også indeholder aktive stoffer, at bidrage til at mindske smerter og betændelse. Disse egenskaber gør aloe vera en effektiv behandling af mindre forbrændinger og hud irritationer. Desuden, undersøgelser har afsløret aloe vera hjælper patienter med mild forbrændinger genvinde op til ni dage hurtigere, ifølge Center.

Fordøjelsessystemet

HerbWisdom.com beskriver aloe vera som den "fineste kendte kolon rensnings". Dens anti-inflammatoriske egenskaber kan hjælpe med at lette fordøjelses klager såsom halsbrand og mavesår. Forskere på alle 4 naturlig sundhed rapport, aloe vera har tre anti-inflammatoriske fedtsyrer, der hjælper fordøjelseskanalen fungerer gnidningsløst. Aloe forhindrer også surhedsgrad, en fælles årsag til fordøjelses forstyrrelser i mave, kolon og tyndtarmen, af alkalizing mavesyren.

Generelle velfærd

Aloe Vera er også en kraftfuld antioxidant og hjælper kroppen med at ødelægge frie radikaler (kræft-dannende agents), i henhold til "Aloe Vera: naturens tavse Healer". Det er også rig på vitamin C, A, B12 og E og indeholder protein, calcium, magnesium, zink og essentielle fedtsyrer. HerbWisdom.com hedder det, at den amerikanske Food and Drug Administration i 1994 godkendte aloe vera til behandling af HIV. Desuden, når det tages i koncentrerede doser, kan det stimulere hvide blodlegemer produktion, som bidrager til at bekæmpe infektioner, vira og tumorer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com