Screening-værktøjer for stofmisbrug i Teens

03/31/2010 by admin

Screening-værktøjer for stofmisbrug i Teens

Teen narkotika og alkohol misbrug er et betydeligt nationalt anliggende. Virkningerne af stofmisbrug på teenagere er vidtrækkende, herunder fysiske helbredsproblemer, sociale og uddannelsesmæssige problemer og endda døden. Af denne grund ønsker mange forældre, skoler og organisationer at finde effektive redskaber til at fastslå omfanget af problemet i et bestemt barn.

Trykte Quiz

Selvom man kunne forvente, at processen med at finde af om en teenager stofmisbrug altid ville være meget vanskeligt, er det ikke altid tilfældet. Overraskende, kan en enkel boble ark quiz, der stiller de teen grundlæggende spørgsmål om hans eller hendes stofmisbrug ofte give ærlige og afslørende svar. For eksempel, arket kan spørge, "har du brugt alkohol eller andre rusmidler?" "Har du oplevet strømafbrydelser eller andre perioder af hukommelsestab?" eller "Har drikke eller andre stofbrug forårsaget problemer mellem dig og din familie eller venner?"

CRAFFT

CRAFFT screeningsværktøj omfatter en række verbale spørgsmålene til teen. Navnet CRAFFT er en huskeregel enhed, der bruges af spørgeren, med hvert bogstav, der repræsenterer et af spørgsmålene. For eksempel, det første spørgsmål er for bogstavet C, "har du nogensinde redet i en bil drevet af nogen (inklusive dig selv) der var 'høj' eller havde ved hjælp af alkohol eller medicin?" Bør en teen svarer ja til nogen af de tre første spørgsmål, fortsætte du til tre andre. Hvis teen svar ja på tre eller flere, yderligere kaldes evaluering.

Interview og evaluering

Når spørgsmål synes at have identificeret et problem, er det næste skridt for en mere omfattende interview skal gennemføres. Dette skal gøres af en uddannet professionel med erfaring på dette område. Intervieweren analyserer oplysninger om stofmisbrug og virkning det har. Det er vigtigt på dette stadium for intervieweren at berolige teen, han eller hun vil åbne om problemet og tale ærligt.

Medicinsk Tests

Hvis teen viser usamarbejdsvillige, men der er klare fysiske tegn eller andre beviser, at han eller hun i virkeligheden misbruger stoffer eller alkohol, kan det være nødvendigt at gennemføre kemiske test for at bekræfte problemet. Der er kommercielle virksomheder på tværs af det land, der yder denne service ved at teste et emne urin for forskellige stoffer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com