Den ernæringsmæssige værdi af en pære

03/28/2010 by admin

Den ernæringsmæssige værdi af en pære

Den ernæringsmæssige værdi af en pære afhænger af, om det er en almindelig pære eller et asiatisk pære. Asiatiske pærer er formet mere som æbler, i stedet for at være bunden-tung som europæiske pærer, som omfatter Bosc og Bartlett pærerne almindeligt forekommende i købmandsforretninger. Begge er nærende frugt indstillinger, der giver fiber, vitaminer og mineraler uden indeholder en masse kalorier eller fedt.

Kalorier og makronæringsstoffer

En medium europæiske pære har omkring 101 kalorier, 0,6 gram protein, 0,3 gram fedt og 27,1 gram kulhydrater. Vælg en større asiatisk pære, der er 3 inches i diameter og du vil være tidskrævende 116 kalorier, 1,4 gram protein, 0,6 gram fedt og 29.3 gram kulhydrater. Asiatiske pærer har et højere vandindhold af, som hjælper med at forklare, hvorfor de er lavere i kalorier pr. gram.

Vitaminer og mineraler

En medium europæiske pære har omkring 13 procent af den daglige værdi for C-vitamin og 10 procent af DV for vitamin K. Den større asiatiske pear indeholder 17 procent af DV for C-vitamin og 15 procent af DV for vitamin K. Det indeholder også mere kalium, med 10 procent af DV sammenlignet med 6 procent i en almindelig pære. Du har brug for vitamin C for healing sår og K-vitamin for blodpropper. Kalium hjælper med at modvirke blodtryk-raising virkningerne af natrium.

Fiberindhold

Fiber kan hjælpe med at forbedre din fordøjelse; gøre det nemmere at opretholde en sund vægt og kontrollere dit blodsukker niveau; og sænke din risiko for forhøjet kolesterol, forstoppelse og nogle typer af kræft. En mellemstor europæisk pære giver 5,5 g fiber eller 22 procent af DV, og en stor asiatisk pære har 9,9 gram fiber, eller 40 procent af DV.

Dåse pærer overvejelser

Friske pærer er sundere end dåse, som en kop af pærer på dåse i tunge sirup har 149 kalorier, sammen med en betydelig mængde af tilsat sukker, som du bør begrænse i din kost. Den forarbejdningsprocessen bruger også høj varme, som kan ødelægge nogle af vitaminer i pærer. For eksempel, har en kop dåse pærer kun 4 procent af DV for C-vitamin, som er meget mindre end den, der findes i friske pærer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com