Low-Carb diæt sundhedsproblemer

08/26/2010 by admin

Low-Carb diæt sundhedsproblemer

Low-carb kostvaner er dem, der begrænser indtaget af kulhydrater. Typisk med en lav-carb kost regiment, fødevarer, der er høj i kulhydrater--herunder brød og pasta--er betydeligt begrænset i en kost og erstattet med høj-protein fødevarer - herunder magert kød.

I de seneste år har der været en god række forskellige variationer over temaet af lav-carb diæter. Fra Atkins og South Beach til mange andre kost planer og programmer i mellem, lav-carb kost planer garnered og fortsætte med at tiltrække et betydeligt antal af dieters. Med det bemærkes, en bred vifte af sundhedsmæssige problemer synes at være forbundet med lav carb kostvaner.

Svaghed og træthed

Kulhydrater energize en person. Når en person begiver sig ud på en low-carb diæt, kan reduktion i carbs have en utilsigtet effekt af forårsager svaghed og træthed. En god procentdel af personer, der følger en lav-carb kost mangler energi og oftentimes befinder sig ikke kan tilstrækkeligt klare med nogle fysiske opgaver, som de tidligere har fundet let at gennemføre.

Der har været rapporter om personer, der faktisk lider af alvorlig klinisk udmattelse som følge af at være på en low-carb diæt. Fortalere for lav-carb diæter hævder, at en mangel på energi, svaghed og træthed er dele af en forbigående fase. Men, ifølge en undersøgelse foretaget af Arne Astrup, danske ernæring forsker, i September 2004 spørgsmålet om Lancet, en bemærkelsesværdig række mennesker opleve disse sundhedsspørgsmål hele når de er på en lav-carb diæt plan.

Mangel på ordentlig næringsstoffer

Et andet sæt af sundhedsmæssige problemer forbundet med en lav-carb diæt skyldes en mangel på ordentlig næringsstoffer tages i en persons krop. Mange enkeltpersoner på lav-carb diæter fokusere for meget opmærksomhed på at spise magert kød højt proteinindhold på bekostning af forbrugende grøntsager. Faktisk, under direktiver i en lav-carb diæt plan, visse grøntsager pr. definition er elimineret, herunder kartofler, ris og majs.

Med den undladelse af at tage i nødvendige næringsstoffer findes i grøntsager, ender individer på en low-carb diæt forskellige sundheds-relaterede problemer såsom en højere forekomst af influenza. En person på en low-carb diæt kan bogstaveligt talt finde hendes immunsystem berørt, og til sidst, selv kompromitteret.

Ketoacidose

En lav-carb diæt kan potentielt ændre blod surhedsgrad i en persons system. Dette fører til det såkaldte ketoacidose. Nettoeffekten af denne betingelse er, at knogletab hos en person på en low-carb diæt kan begynde at forekomme. Dette kan især være tilfældet med kvinder, der allerede er i risiko for knogletab, som de bliver ældre.

Der er sjældne tilfælde, hvor denne tilstand bliver så alvorlig, at en persons blod bliver så sure at true sit liv.

Hjerteproblemer og sygdom

Low-carb diæter, som ender med at blive højt i rødt kød, synes også at have en alvorligt negativ effekt på hjerte-kar systemet med folk efter sådanne regimer. Tyder på, at mennesker på lav-carb diæter står over for en højere forekomst af hjertesygdomme.

Den højere risiko for hjerte og hjerte-kar-sygdom er ikke så meget eliminering af kulhydrater i en kost som det erstatter kulhydrater med en betydelig mængde af rødt kød, der kan føre til disse hjerte-relaterede lidelser, sygdomme og lidelser.

Advarsel

En person, der overvejer en low-carb diæt eller anden kost for sags skyld, skal rådføre sig med en læge eller anden kvalificeret sundhedsperson inden du begynder sådan et regime. Enhver væsentlig ændring i en persons kost kan have potentielt negative virkninger. Disse konsekvenser er bedst forhindret hvis en lægekonsultation ledsager påbegyndelsen af enhver kost program.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com