Hjem opskrift behandling for inficerede Acne cyster

07/05/2010 by admin

Når en acne cyste spirer, kan det føles som afslutningen af verden. Men der er masser af behandlinger tilgængelige til at håndtere en inficeret cyste, hvoraf mange ikke engang kræver, at du forlader dit hjem. Følgende hjem opskrifter og retsmidler hjælpe med at lindre betændelse og reducere risikoen for ardannelse. Hvis infektionen fortsætter eller er smertefulde, se din hudlæge lige bortrejst.

Forbedre din kost

Det første skridt til at fjerne hud inflammation og helbredende inficerede acne cyster er at vedtage en sundere kost og livsstil. Målet er at forbedre dit fordøjelsessystem. Når fordøjelsessystemet virker forkert, toksiner vil blive frigivet selv din huden, forårsager en lang række hudproblemer. Det er derfor en sund kost bør vedtages. Det omfatter masser af frugt og grønne bladgrøntsager, fuldkorn og magert kød. Du bør styre uden om fede, fedtede og dyb-ven fødevarer. Ligeledes, raffineret sukker er bedst undgås.

Apple Cider Eddike

Apple cider eddike har længe været kendt for at være et universalmiddel for en række lidelser, men det spiller en særlig rolle i behandling af dårlig acne. I virkeligheden, det dræber bakterier, opsuger olie og hjælper med at unclog porerne. En enkel opskrift kræver, at du blander sammen 1/2 kop æble cider eddike, 1/4 kop rå honning og 1 kop af orange blossom vand, som kan findes i alternativ og helsekostforretninger. Bland godt, derefter gemme i en lufttæt beholder. Bare sættetid et stykke vat i blandingen og stryg over ansigtet for at klare acne hurtigt.

Agurk maske

En anden måde at behandle svær acne i hjemmet er at anvende en agurk maske. Agurk er en fighter, velkendt acne og hjælper til at nære huden mens iblødsætning op olie. Bare blend agurk med vand og anvende på dit ansigt. Lad det sidde i op til 30 minutter, derefter skylles godt. Dette er en blid måde til behandling af acne, især for dem med overfølsom hud.

Rosenvand

Anvende rosenvand til ansigtet er en anden måde at behandle inficerede acne cyster. Det er et effektivt renseprodukt imens beroligende betændelse på huden. Bare bruge en vatrondel at opsuge rosenvand og tørre over ansigtet morgen og aften. Du kan bruge dette som en sæbe eller toner som en del af din almindelige ansigt-vask system.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com