Om vægtøgning efter graviditet

04/18/2010 by admin

Spise for to er en af lækkerier for at blive gravid. Men graviditet er ikke tid til at glemme, sund kost, tværtimod. I dag er der nyere retningslinjer på når, hvor og hvor meget vægt en kvinde skal forvente at få mens du er gravid, og hvordan hun skal forvente at tabe efter baby. Der er også nye bekymringer om hvad der sker med efterfølgende graviditeter, når nogle af baby vægt ikke er fuldstændig kaste.

Størrelse

Baby vægtøgning er ikke et one-size-fits-all begreb. Kvinder skal begynde med at vide, hvad deres Body Mass Index nummer er eller BMI. Nyere retningslinjer tager disse tal i betragtning når indstillingen ansvarlig vægtøgning grænser for graviditet. For eksempel, en kvinde med en BMI på under 18,5 er undervægtige og bør planlægge at få 28-40 pounds under graviditet. De gennemsnitlige størrelse, med en BMI på 18,5-25 bør få de typisk anbefalede 25-35 pounds.

Overvægt til overvægtige kvinder opfordres nu til at justere deres vægt gevinst eller tab mål til deres BMI tal. For dem med en BMI på 30-34,9 bør få blot 10-25 pounds. Personer med BMI på 35-39,9 bør få mindre end 9 pounds. Dem, der er overvægtige med BMI'S over 40 bør faktisk miste op til ni pund under graviditet ifølge den nyeste forskning fra Saint Louis University School of Medicine.

Betydning

Sundhed vedrører for både mor og babyer er bragt i fokus ved forskning på mødres vægtøgning og hvordan efterfølgende graviditeter er foretaget. For eksempel, har undersøgelser vist, at selv en beskeden gevinst på en til to BMI point mellem graviditeter resulterede i en 20-40 procent stigning i risiko for svangerskabsdiabetes, og højt blodtryk under graviditet.For dem med gevinster af 3 eller flere punkter, BMI steg risikoen for en dødfødsel med 63 procent. Det er især slående i resultaterne af disse undersøgelser, at risiciene, der omfatter dem, der ikke var overvægtige eller fede før graviditeten, og dem med moderate stigninger i vægt stadig bar højere risici i efterfølgende graviditeter.

Tidsramme

Generelt, er der et mønster til hvor vægten er lagt på under graviditeten. Første trimester, får den gennemsnitlige kvinde 4-6 pounds. Under de to sidste trimester, bør hun forventer at lægge på om et pund om ugen. Naturligvis, alle vil være lidt anderledes og skal ikke bekymre dig, hvis de varierer en smule. Vægt, der kommer på i en pludselig spurt og mønsteret fortsætter, bør imidlertid være grund til alarm.

Ligeledes er der en tidsramme for at miste baby vægt efter barnet er født. Folk generelt sige, det tog ni måneder til at sætte det på, trods hvad berømtheder og flagre, forventer det tager så lang tid at tage det ud. Forskning giver nu endnu mere stærk grund til at få denne vægt i en rimelig mængde tid. Ifølge en langsigtet undersøgelse af Sverige er det vigtigt at kvinden dråber pounds inden for det første år efter fødslen. Dem, der ikke er overvældende sandsynligvis vil stadig sportslige denne ekstra baby-vægt selv 15 år senere.

Forebyggelse/løsning

Den bedste måde at undgå permanente baby vægt gevinst er at forsøge at sætte på pounds på den rigtige måde at begynde med. Ikke fyld på tomme kalorier. Begrænse slik og højt fedtindhold fødevarer vil gå en lang vej mod at undgå slaget i Ardennerne senere. Også, undgå sødmælk produkter og for meget salt i din kost. Prøv også at tilberede din mad i sunde måder, især undgå stegning i tunge mættet fedt.

Efter baby, ligeledes gør din kost en sund en, fuld af friske grøntsager, frugter og hele korn, lav på fedt og sukker. Holde nærende snacks på side når du har brug for en hurtig bid, så du ikke vil blive fristet til at hengive sig til cookies eller chips. Sørg for at drikke masser af vand for at holde disse toksiner skyllet fra dit system, også.

Overvejelser

Hvis du ammer, er det især vigtigt, at du ikke prøve nogle fad eller crash diæt for at tabe dem baby pounds. Mens sygepleje en baby, skal moms 1800-2000 kalorier i din kost hver dag. Motion er vigtig, men du skal være sikker på ikke at overdrive det. At blive overvældet og afskrækket vil give bagslag og din indsats vil hoved hurtigt. I stedet arbejde dig op til en sund øvelse regime, og sørg for, at det er noget, du kan bo med på lang sigt. Gør for meget for hurtigt er hårdt på din krop og vil næppe give de ønskede resultater. Balance er nøglen i både kost og motion. Det er en livsstil, du har brug for, ikke en hurtig løsning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com