Kan du opløse galdesten?

11/19/2010 by admin

Sten udvikler undertiden sig i galdeblæren, et organ, der hjælper i fordøjelsesprocessen ved at lagre galde. I nogle tilfælde kan medicin bruges som en behandling til at opløse galdesten.

Identifikation

To forskellige medikamenter, chenodeoxycholic syre (CDCA) og ursodeoxycholic syre (UDCA, også kendt som ursodiol), kan anvendes til at opløse galdesten.

Funktioner

Medicin til at opløse galdesten kan gives i pilleform eller kan i nogle tilfælde videregives til galdeblæren gennem et kateter, ifølge sundhed oplysninger hjemmeside Medline Plus.

Advarsel

Ulemper ved at bruge medicin til at opløse galdesten omfatter hvor lang tid det tager narkotika til at arbejde (op til to år), og at galdesten normalt vende tilbage, efter de Mayo Clinic og Medline Plus.

Potentielle

Mayo Clinic bemærker, at en eksperimentel behandling tilfører medicin direkte ind i galdeblæren som en mulig måde at hurtigere opløse sten. I 2010, bliver denne behandling stadig udforsket.

Overvejelser

Galdeblæren fjernelse er en bedre behandlingsmulighed for de fleste mennesker. Mayo Clinic rapporter, at bruge medicin til at opløse galdesten opstår kun for folk, der ikke kan opereres.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com