Hvorfor kolesterol & fedt opbygge i vener?

09/06/2010 by admin

Hvorfor kolesterol & fedt opbygge i vener?

Kolesterol, selv er et fedt-lignende stof, der findes blandt fedtstoffer i blodet ifølge American Heart Association. Den videnskabelige betegnelse for kolesterol oprustning i venerne er åreforkalkning rapporter Mayo Clinic.

Årsag

Kolesterol og fedt opbygge påvirkes af en række faktorer. Den vigtigste faktor er for meget kolesterol og fedt i blodet. Høj kolesterol og fedt niveauer i blodet kan medføre mangel på fysisk aktivitet kombineret med en dårlig kost, per National Heart, Lung, og Blood Institute.

Kendsgerning

National Heart, Lung, og Blood Institute forklarer, at højt kolesteroltal resulterer i hærdning af arterierne, forårsager arterierne bliver smalle. Smalle arterier nedsætte blodforsyningen til hjertet og øge risikoen for et hjerteanfald.

Symptomer

En af de største problemer omkring kolesterol og fedt oprustning i venerne er, at der er ingen symptomer advarer Mayo Clinic, der foreslår, at få en blodprøve for kolesterol mindst en gang hvert femte år, fordi det er den eneste måde at opdage kolesterolindholdet i blodet.

Risikofaktorer

Risikofaktorer for kolesterol og fedt oprustning i venerne omfatter, rygning, fedme, dårlig kost, manglende motion, højt blodtryk, diabetes og en familie historie af hjertesygdomme ifølge Mayo Clinic.

Komplikationer

Mayo Clinic advarer om, at hvis en plaque indskud (depositum fremstillet af kolesterol og andre akkumuleret materiale) tårer eller bristninger fra arterievæggen, kan det resultere i en blodprop, som kan sætte en arterie nedstrøms.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com