Hvordan man laver en sund og velsmagende salat

09/03/2010 by admin

Hvordan man laver en sund og velsmagende salat

Selv om mange mennesker tror, salater er kedeligt, er der masser af måder at gøre en velsmagende salat, der er stadig sundt. Holde din salat sund er det nummer et nøgle. Tilføjelse for mange kalorier i form af salat dressing og ost kan gøre faktisk gøre din salat mere usundt end at spise et stykke kage. Du vil finde en god balance af sunde fødevarer at krydre smag af din salat uden at tilføje for mange kalorier.

Instruktioner

• Start med din grønne. Du kan vælge mellem flere forskellige typer af salat til at starte din salat. Hvis du vælger icebergsalat--den mest almindelige og blandest sort--Sørg for du tilføje en anden slags salat, fordi isbjerget har den mindste ernæringsmæssige værdi af alle salat sorter. Nogle forskellige typer af salat du kan føje til din salat omfatter romaine, bibb eller arugula.

• Tilføje så mange grøntsager som du kan. Vælge de grøntsager, du kan lide og tilføje dem til din salat. Udover de grundlæggende gulerødder, broccoli, tomater og radiser, prøve andre grøntsager i din salat såsom majs, ærter og zucchini. En lang række grøntsager vil tilføje crunch og gejst til din salat.

• Prøv at tilføje nogle frugter for at tilføje sødme og tekstur. Prøv nogle æbler, mandarin appelsiner, blåbær, hindbær eller ananas. Sødme i frugten kan tilbyde en god modvægt til bitterhed af mange grøntsager.

• Kast i nogle protein til at holde dig følelsen fuld længere. Flere forskellige muligheder vil holde din salat sund. Prøv et stykke grillet kylling. Hvis du ønsker mere smag, Prøv forskellige krydderier gnider på din grillet kylling eller tilføje nogle hvidløg i din grillet kylling. Andre proteinkilder omfatter tun, Tyrkiet og nødder som mandler. Bønner er en stor mulighed for at tilføje nogle protein til din salat. Tilføje nogle nyre eller navy bønner for ekstra smag. Hvis salaten er gonna være middag, kan du selv tilføje en portionsstørrelse bøf, der har alle de fede trimmes. Sørg for at du holder portionsstørrelser af protein i skak, fordi du kan tilføje for meget protein og pack på kalorier.

• Hvis du skal have ost på din salat, Sørg for at du vælger en fedtfattig ost. Tilføje for meget ost til din salat vil tilføje kalorier til salaten og du kan få smag andetsteds udover de opfedning ost. En anden mulighed for ost er revet parmesanost, da det vil sprede sig i hele salaten, selvom du kun sætte en lille smule af det. på. Også, kan du prøve at tilføje i nogle fedtfattig hytteost for smag og konsistens.

• Absolut undgå cremet bandager såsom ranch og Cæsar på dine salater. Prøv at lave din egen forbindinger af ekstra jomfru olivenolie og forskellige eddiker. Tilføj i nogle krydderurter såsom rosmarin, dild og hvidløg. Selv hvis du bruger olie til at klæde din salat, ønsker du ikke at gennembløde salat i salat dressing. Sørg for at du lægger en let støvregn dressing på salat, eller du kan dyppe din gaffel i din dressing med hver bid, således at du får dressing i hver eneste bid men ikke så meget.

Tips & advarsler

  • Bland ting med dine salater og ikke har den samme salat hele tiden. Dette kan få kedelig hurtigt. En dag have en salat med tun og næste har det med bønner i stedet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com