Hvordan du kan genbruge de gule sider

08/06/2010 by admin

Hvordan du kan genbruge de gule sider

Som nye udgaver leveres til millioner af hjem rundt om Amerika hvert år, er det ikke overraskende, at gamle telefon bøger, ifølge "Green Eco tjenester," producere 660.000 tons affald årligt. Telefonbøger er lavet af papir, så det faktum, at de er fuldstændigt genanvendelige er også bemærkelsesværdig. Forskellen på de gule sider og det seneste nummer af din favorit tidsskrift, men er med YellowPages.com og AT & T har for nylig gået sammen om at gøre genanvendelse gamle gule sider lettere.

Instruktioner

• Tag din gamle gule sider til dit lokale Genbrugscenter. Alternativt, hvis dit hjem eller i nabolaget er udstyret med genvindingskurve, drop de gule sider i den udpeget til papir.

• Kontakt "holde America smuk," en miljøgruppe opbakning på & TS og YellowPages.com med nye drev til at genbruge gamle gule sider, hvis du ikke ved, hvor i dit område for at genbruge de gamle gule sider. Ringe organisationen på 1-877-887-3292 at lære, hvor du kan tage dit gule sider telefonbøger.

• Holde din gamle gule sider og gøre brug af dem. Uanset om du står på stakke af dem til at hjælpe dig med at nå høje steder eller rive ud sider at pad kasser indeholdende skrøbelige varer, har din gamle gule sider en bred vifte af mulige anvendelser, hvis du ikke ville hellere slippe af med dem direkte. Når papiret udstødninger endelig sin nytte, kan du genbruge det, som du ville have gjort alligevel.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com