Sådan får du hjælp med vrede spørgsmål

12/04/2010 by admin

Sådan får du hjælp med vrede spørgsmål

Vrede er en naturlig følelse, men det kan skabe ravage i livet for enkeltpersoner, deres familier og deres lokalsamfund når ikke forvaltes ordentligt. Nogle mennesker tænder vrede sig selv, andre bliver voldelige. En voldelig episode kan være katalysator for en person til at indse, at han har brug for hjælp i forbindelse med sin vrede. Mere uløselige problemer opstår, når en person ikke selv indse at han har et problem med vrede, men fortsætter med at bebrejde resten af verden for de vanskeligheder, han møder. Undertrykt vrede kan forårsage depression, ulykke og sygdom.

Instruktioner

• Gennemgå din barndom og tænke på de måder vrede blev udtrykt i din familie. I nogle boliger er vrede tabu, forårsager folk at undertrykke deres følelser og at blive bange for at udtrykke vrede. For andre, blev vrede udtrykt i hjemmet, i ekstreme måder. Reflektere over hvordan din barndom erfaringer har påvirket, hvordan du håndtere vrede.

• Praksis coping teknikker. Lære afspændingsøvelser. Trække vejret dybt har en beroligende virkning på krop og sind. Træk vejret dybt gennem næsen, tegning åndedrættet under din flåde, og holdes i en optælling af 5. Frigive ånde langsomt. Form for vane at gøre dette flere gange om dagen, og lære følelsen af afslapning. Minde om denne følelse og praksis vejrtrækning, når du finder dig selv at blive vred. Yogaklasser er også en anden god måde at lære afspændingsøvelser. Udøver regelmæssigt også hjælper kroppen frigive spændinger og stress, som gør tilbringe tid udendørs i naturlige miljøer.

• Konsultere en læge, hvis din vrede har fik dig til at miste kontrollen. Bede om at blive henvist til en vrede forvaltning gruppe eller andre støttegruppe. Selvhævdelse uddannelse er især nyttig, hvis du er en person, der flasker op vrede og derefter lader det gå på en upassende måde. Søger professionel hjælp er ikke noget at skamme sig over - det er faktisk et tegn på styrke og pragmatisme og kan forbedre dit liv og dem omkring dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com