Hvordan til at holde min søde tand Under kontrol

10/03/2010 by admin

Hvordan til at holde min søde tand Under kontrol

Hvis du har en sød tand, kan du være disponeret. En undersøgelse offentliggjort i 2007 i The American Journal of Clinical Nutrition fandt, at du kan arve hang til tørster slik. Din søde tand kan forårsage du at tilføje unødvendige kalorier til din kost. Fedtstoffer i sukkerholdige fødevarer kan også øge dine chancer for at udvikle diabetes eller hjertesygdom. Der er ting du kan gøre, men du kan styre din søde tand.

Instruktioner

• Spiser i løbet af dagen. Må ikke springe morgenmad. Din energi falder hvis du springer et måltid. Dette kan forårsage du higer efter noget sødt, som vil give dig et energi boost. Prøv at spise hver tre til fem timer for at holde dit blodsukker stabilt. Vælge ting som hele korn brød eller yoghurt. Har friske grøntsager omkring at gnaske på.

• Vælg stedfortrædere. Spise frugt giver dig en sød smag, men på en sund måde. En anden mulighed er at tage nogle toast og tilføje lidt syltetøj eller bevarer for at forsøde og tilfredsstille din trang.

• Drik noget sød. SIP på lav-kalorie te, f.eks. Der er også aromatiseret vand, der har lav kalorier og give en lille sødme. Du kan endda prøve at lav-kalorie varm chokolade.

• Flytte rundt. Du kan bare nødt til at komme og distrahere dig fra din trang. Nogle gange, er kedsomhed årsagen til at nå til en snack. Tag en kort gåtur rundt om blokken til at få dit sind off din søde tand og få et pust af frisk luft.

• Forkæl dig selv på en sund måde. Du har ikke helt nægte dig selv. Dette kan tvinge dig til at have dybe cravings og ender binging. I stedet for at spise to cookies, Spis en. Eller har et lille stykke af din yndlings slik. Spis det langsomt og smage på det. Tillad dig selv at nyde en gang om dagen.

Tips & advarsler

  • Holde mindre snacks og slik rundt i huset, hvis det er muligt.
  • Spørge dine kolleger til at holde deres slik-krukker, skjulte eller i pause rum så du ikke er fristet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com