HEPA-filtre rengøring

09/30/2010 by admin

Ren luft er altafgørende for at have godt helbred. Den luft vi indånder er som en suppe med forurenende stoffer flyder omkring os på alle tidspunkter. Vi indånder allergener og toksiner hele dagen. Når det er muligt, bør vi forsøge at filtrere vores miljøer, så vi får den bedste mulige luftkvalitet. HEPA-filtre er de bedste filtre på markedet, så det er gavnligt at vide hvad HEPA filtre gør og hvordan at rengøre dem, således at de kan genbruges.

Hvorfor Air Filtration?

Air filtration er vigtig, fordi det giver din krop en pause fra miljøforurening af omverdenen. Forestil dig at komme hjem til et godt filtreret hus. Dine bihuler og lungerne vil vejrtrækning ren luft for første gang dag, og dit helbred vil drage stor nytte. En anden grund til at overveje HEPA luftfiltre til dit hjem er at skære ned på støv. Uanset om du har en støv allergi, er støvfri luft vigtig for din sundhed.

HEPA forskellen

HEPA-filtre er hænder ned de bedste filtre på markedet. HEPA-filtre kan placeres i din luft ventilationskanaler, ovn, værelse luftfiltre og støvsugere. HEPA er en forkortelse for High Efficiency partikler Air. HEPA-filtre er tildelt et løbenummer, kun hvis de kan bortfiltrere 99,7% af partikel.3 mikrometer i størrelse.

Hvordan at rengøre HEPA-filtre

Fordi HEPA-filtre er bygget så godt, og dermed tendens til at være dyrt, mange modeller er designet til at blive renset og genbruges. Den bedste måde at tilgang rengøring HEPA-filtre er at bruge en støvsuger med en tynd "hjørne" vedhæftet fil. Du kan arbejde udlæg ind i rillerne i HEPA filter til maksimal rengøring. Hvis filteret er let aftageligt, er en anden god måde at rense det ved at køre filteret under nogle varmt vand. Du kan efterlade luftfilter for at tørre, at begge sider har adgang til luft, samtidig undgå direkte sollys, der kan beskadige filteret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com