Sådan administreres med Disaster Management

10/16/2016 by admin

Sådan administreres med Disaster Management

Effektiv katastrofehåndtering og planlægning er nøglen til enhver virksomhed i sin genrejsning efter en krise eller en nødsituation. Katastrofe planlægning er ofte forveksles med oprettelsen af en nødsituation handlingsplan, når oprettelse af en nødsituation handlingsplan er kun et skridt i katastrofehåndtering. Effektiv katastrofehåndtering kræver ikke kun handling skridt i den umiddelbare nød, men også planer om at sikre nødvendige ressourcer er tilgængelige og koordineringen af disse ressourcer i genoprettelse efter nedbrud.

Instruktioner

Danne en katastrofe planlægningsgruppe

• Oprette en katastrofe planlægningsgruppen involverer vigtige funktionelle ledere fra alle operationer af organisation såvel som menneskelige ressourcer og sikkerhed eller risikostyring fagfolk. Tjenestemænd fra lokale brand, politi og nødsituationer-management kontorer samt city, Amt eller statslige embedsmænd er også vigtige medlemmer af dette team.

• Beslutte, der vil være bemyndiget til at træffe beslutninger for planlægningsgruppen og omfanget af myndigheden til at træffe beslutninger. Yderligere myndighed er nødvendig for vigtige beslutninger, kan dette være anmodede eller yderligere beslutning beslutningstagere inviteret til at slutte sig til holdet.

• Udvikle et mission statement og plan struktur. Holdet skal beslutte formål og anvendelsesområde i projektet skal gennemføres, således at der er nogen misforståelser og slutproduktet af holdet kan gennemføres. En tidsplan, deadlines og budgetter er nyttige værktøjer til at hjælpe denne proces langs.

Struktur, kontrol og opfølgning

• Etablere, hvad personale skal være i Emergency Management Group. Denne gruppe kan betragtes som en krise team, der koordinerer alle aktiviteter i forbindelse med nødsituationer eller katastrofe. En hændelse kommandør skal vælges ud af denne gruppe. Den hændelse kommandør er leder af EMG og EMG aktiviteter støtte beslutninger, ledelse og aktiviteter af den hændelse kommandør.

• Installer en hændelse kommando system. En hændelse kommando system er en protokol, der bruges af kommunalt brandvæsen, politi organisationer, nødberedskab enheder og erhvervsvirksomheder til at organisere en koordineret reaktion på en nødsituation eller katastrofe. Selvom hændelsen kommando systemer er standardiseret, er der nogle fleksibilitet til at tilpasse en ICS passer til særlige omstændigheder.

• Oprette en emergency operations center. Emergency operations center er et centralt område, der fungerer som base for kommunikation, beslutninger og nødhjælpsaktioner. Det er vigtigt at sætte dette, så beslutningstagere samles i en kendt centrale placering på en organiseret måde at straks koordinere katastrofeberedskab. Oprettet EOC i et område usandsynligt, at blive direkte berørt af katastrofen eller akut men tilgængelige for alle respondenter. Sikre EOC har tilstrækkelig kommunikation og transport ressourcer.

• Koordinere bistand fra eksterne ressourcer. Om nødvendigt gøre sikker på gensidig er støtte aftaler i sted, såvel som bestemmelser at overføre myndighed for hændelse kommando til emergency respondere som politi, brand eller føderale embedsmænd.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com