Hvordan man korrekt bruge Mitotropin til at tabe sig

02/28/2010 by admin

Mitotropin er markedsført som en 30-dages, pre-Contest ompartitionering sammensatte. Med andre ord bidrager det til at fremme fedt tab og muskel tilbageholdelse for dem, der vil konkurrere i bodybuilding, fitness, figur eller bikini konkurrencer. Det kan også bruges af aktive personer, der søger at tabe fedt eller bryde et vægt tab plateau. Det har flere termogeniske forbindelser, som grøn te, peberfrugt og koffein vandfrit, så du ikke bør stak Mitotropin med en fedtforbrænder.

Instruktioner

• Tag tre tabletter om morgenen inden morgenmaden. Dette giver de aktive ingredienser til at komme ind i dit system hurtigt. Men hvis du oplever kvalme eller rystesyge, spise en lille mængde, så tager kosttilskud.

• Spis en morgenmad, der følger de makro-næringsstoffer nøgletal beskrevet i den vejledning, der kommer med tillægget. Ikke efter kost forhold mellem kulhydrater-til-protein-til-fedt vil resultere i mindre vægttab.

• Spise med regelmæssige mellemrum. Dette er et afgørende skridt, som mange overser. For at holde dit stofskifte boostet og forhindre, at dine muskler fra at bryde ned for energi, spise ofte. Dette er især vigtigt, når du engagerende i anstrengende motion og skære ned på kalorier.

• Tag din anden dosis af tre tabletter seks til otte timer efter den første dosis. Hvis du tager den anden dosis for sent i aften, kan du have problemer med at sove.

• Øvelse ofte. Hvis du allerede er aktive, fortsætte på din regelmæssig program. Ændre din vægtløftning rutine hver to til tre måneder vil holde dig fra at ramme et plateau og udvikle overforbrug skader. Hvis du kun gøre cardio, overveje at tilføje høj intensitet interval træning en gang eller to gange om ugen. Tilføje vægtløftning at cardio vil øge muskel definition og øge din hvile stofskifte.

Tips & advarsler

  • Mitotropin er for raske personer 21 år og ældre. Personer med diabetes, forhøjet blodtryk og hjerte betingelser bør ikke bruge Mitotropin. Konsultere din læge før du starter Mitotropin eller en ny øvelsesprogram.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com