Hvor kan jeg stille spørgsmål om Depo skud?

01/01/2011 by admin

Depo-Provera skudt, kendt som Depo skudt for korte, er en hormonel prævention administreres ved hjælp af en indsprøjtning. Hver Depo shot varer ca 13 uger og du skal holde sig ajour på dine billeder til sikre Depo-Provera er effektiv. Det er vigtigt at få så mange oplysninger som du kan om fordele og risici skudt før de beslutter, om det er det rigtige for dig.

Tal med din læge

Først og fremmest bør du tale med din praktiserende læge før du starter enhver ny form for prævention. Depo-Provera er kun tilgængelig ved recept og skal administreres af en sundhedsplejerske, så du bliver nødt til at tale med din læge for at begynde at tage det. Din læge vil være i stand til at give dig oplysninger om skuddet risici og fordele, og fordi hun er sandsynlig at blive fortrolig med din sygehistorie, hun vil kunne foreslå eventuelle mulige interaktioner eller problemer du måtte have med at tage den.

Besøg Planned Parenthood eller andre kvinders klinik

Hvis du ikke har en familie læge eller ikke er forsikret, slå op gratis eller subsidieret kvinders klinikker som Planned Parenthood. Der, vil du være i stand til at tale med nogen viden om forskellige former for prævention herunder Depo-Provera. Medarbejdere i disse klinikker vil vide om dets fordele og bivirkninger, og når du give nogle oplysninger om din baggrund og nuværende metoder for prævention, de vil kunne hjælpe dig med at beslutte, om Depo skud er rigtige for dig.

Brug internettet

Pfizer, producenten af Depo-Provera, oplyser på sin hjemmeside på pfizer.com. Når du begynder at forskning skud, kan internettet være et godt sted at starte. Husk at Pfizers mål er at sælge skud, så deres hjemmeside nævner risici og bivirkninger, er det stadig vigtigt at tale med din læge om en uvildig udtalelse. Du kan muligvis også finde udtalelser fra folk, der har brugt skud som deres primære prævention, men husk at konti af brugere af fora eller blogs er ikke nødvendigvis pålidelige og din erfaring kan være forskellige.

Opspore undersøgelser

Alle stoffer skal gennem strenge tests før sælges til offentligheden. Resultaterne af disse test normalt udgives og er tilgængelig, hvis du ved hvor de skal lede. Igen, kan du bruge internettet til at opspore undersøgelser, eller kontakte producenten (i dette tilfælde, Pfizer) og bede om eventuelle offentliggjorte undersøgelser om shot's effektivitet og bivirkninger.

Tale med brugere

Du måske kender nogen, der er eller har været på Depo-Provera. Tal for at lukke venner eller familiemedlemmer om deres metode til fødselskontrol og lære deres erfaringer med skud. Igen, er det stadig vigtigt at tale med din læge for at træffe den endelige beslutning, og Bemærk, at noget i din medicinske historie kan give din oplevelse med skud til at være helt anderledes. Som en første informationskilde, selv, kan taler med folk, der har været på skud være nyttigt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com