Hvordan man laver en Kolde ømme gå væk

07/27/2012 by admin

Forkølelsessår kan være ganske generende og i nogle tilfælde, meget smertefuld. Hvis du ønsker at slippe af med et forkølelsessår, er der flere valg du kan gøre, der omfatter receptpligtig medicin og nogle naturlægemidler. Kombinere retsmidler med et par nyttige undgåelse tips til at fjerne din forkølelsessår så hurtigt som muligt.

Instruktioner

Undersøge receptpligtig medicin

• Bestemme, du har et forkølelsessår og ikke en nedskæring i munden. Hvis du er usikker på oprindelsen af klippe, er det nok et forkølelsessår.

• Besøge din familie læge, så han kan afgøre, om du har et forkølelsessår, og så han kan diagnosticere behandling.

• Spørg din læge om en recept til at bekæmpe off forkølelsessår. Han vil mere end sandsynligt ordinere Zovirax, Penciclovir, Aciclovir, Valicyclovir eller Ganciclovir.

• Hent din recept fra din lokale apotek og anvende cremen eller tage medicinen som anvist. Fortsætte med at bruge din recept, indtil det er gået. Stop ikke anvendelse, fordi den kolde ømme er forsvundet.

Nonprescription medicin

• Kig for håndkøbsmedicin. Der er flere forkølelsessår retsmidler kan du finde hos din lokale stof butik. Som er en populær løsning, der hjælper lette smerter og øger helingsprocessen. Anbesol har også vist sig at være effektive og også indeholder en smertestillende for ekstra komfort. Hvis området bliver smittet, Anvend et antibiotikum creme som Polysporin op til fire gange om dagen at undgå infektion spredes.

• Køb Blistex eller en anden form for læbe fugtighedscreme. Disse hjælpe området forkølelsessår bo fugtig og hjælpe med at forhindre mod revner og rive der kan forekomme som stedet bliver tør.

• Brug en ny tandbørste, indtil infektionen er helbredt. Den gamle tandbørste kunne være husly virus. Når området heler, skal du bruge en ny tandbørste til at undgå en anden forekomst af virus.

• Prøve en naturlig afhjælpe, såsom lysin kosttilskud, citronmelisse eller pebermynteolie.Anvende cremer eller tage kosttilskud som anvist til at begynde den helbredende proces.

Tips & advarsler

  • Undgå kontakt med den kolde ømme så meget som muligt og undgå aktiviteter, der sætter dig i direkte kontakt med andre, såsom kysse og nogle former for seksuel aktivitet indtil forkølelsessår er helt ødelagt. Bære hånd sanitizer og anvende generøse mængder af fugtighedscreme (læbepomade) på det inficerede område at holde det fra udtørring og eventuelt revner og genåbning.
  • Resultaterne varierer afhængigt af tilgangen. Hvis du oplever hyppige forkølelsessår, skal du kontakte en sundhedspleje udbyder, som spredningen af infektion kan føre til flere problemer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com