Neuropati Computer diagnose

07/19/2012 by admin

Neuropati Computer diagnose

Computerstøttet tests hjælpe læger diagnosticere vilkår, der indebærer nerver, rapporterer de Mayo Clinic. Autonome og perifer neuropati er normalt en bivirkning af sygdomme som diabetes og kræft. En neuropati computer diagnose anvendes sammen med en sygehistorie og andre tests.

Typer

Forskellige typer af tests kan påvise nerve respons på stimuli, såsom sved mønstre og hvordan fastfood forlader maven.

Funktion

En gastrointestinal test er en af de mest almindelige test, der anvendes for en computer diagnose. Computeren kan enten foranstaltning, hastigheden, som fødevarer forlader maven eller hvordan mave muskler reagerer til tilstedeværelsen af føde.

Funktioner

En kvantitativ sudomotor axon refleks test bruger elektrisk strøm til at måle hvordan sved kirtler reagerer på de varme, snurrende fornemmelser, der sendes gennem den arme, fødder og ben.

Andre Tests

Andre computer test bruges til at diagnosticere perifer neuropati. Lægerne på University of California San Francisco Medical Center rapporten at fælles neuropati computer test omfatter electroencefalografi (EEG), edb-tomografi (CT) og nerve varmeledning hastighed (Nettokalorieværdi).

Betydning

Behandling for neuropati betingelse varierer, afhængigt af hvilke organer er påvirket. Medicin, kost og livsstilsændringer anbefales ofte at behandle de underliggende årsager til neuropati.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com