Sikkerhedsprocedurer for landbrugsredskaber

08/14/2012 by admin

Sikkerhedsprocedurer for landbrugsredskaber

Ifølge Occupational Health and Safety Administration, er landbrug opført som en af de farligste erhverv i USA. Alvorlige skader kan opretholdes under en køretøjet rollover eller vedligeholdelse ulykke.

Formål

Landmænd og landarbejdere skal være klar over de farer i forbindelse med landbrugsudstyr. Ved hjælp af sikkerhedsprocedurer, kan arbejdstagere undgå at blive såret. Nogle af disse procedurer omfatter inspektion af udstyr inden brug, at have adgang til driftshåndbøger og holde udstyr i god stand.

Forebyggelse/løsning

Hvis et køretøj – såsom en traktor--skulle vælte, kan brugeren blive såret; farlige væsker kan lække fra motoren. Fire elementer, der skal være sikkert forseglet og dækket for at forhindre lækager: brændstoftank, reservoir for olie, batteri og kølervæske system. OSHA kræver, at køretøjet skal have en sikkerhedssele. Det har at være resistente over for slid og købedygtig opbevare driver sikkerhed i tilfælde af en rollover.

Andre overvejelser

Før ethvert stykke udstyr, der anvendes, bør det kontrolleres for ødelagte eller slidte dele. Arbejdstagerne skal sørge for, at alle vagter er korrekt installeret før ved hjælp af et stykke udstyr. Hvis parkering et stykke af maskiner, motoren skal slukkes, transmission placeret i "park" og bremserne på. Før fastsættelse af et stykke udstyr, der er blevet låst, bør det være slået fra i arbejdstager skal vente, indtil alle dele har stoppet i bevægelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com