Valgus komplikation

11/19/2013 by admin

Også kendt som en første metatarsal osteotomi, en procedure for at fjerne en knyst er designet til at fjerne smerten og ubehaget når du går der kan forekomme med en knyst. Under proceduren, er en knogle klippe og omplaceres, undertiden holdes på plads med en PIN-kode eller en anden enhed, der er designet til at fremme stabilitet. Som med enhver operation, der ændrer den knoglestruktur, har en valgus både risici og komplikationer, der kan forekomme efter operationen.

Infektion

Om på operationsstedet eller hvor snit er syet, kan bakterier komme ind i kroppen og forårsage infektion efter operation. For dem efter knyst kirurgi omfatter symptomer på en infektion rødme, hævelse, drænvand fra operationsstedet og feber. Mens de fleste kirurger vil ordinere antibiotika for at forebygge infektion, søges lægehjælp shoud, hvis en patient oplever symptomer. Holde dressing, tør og ren kan reducere patientens smitterisiko.

Stivhed

Mens operationen tager sigte på at ændre knoglen for at forhindre smerte, kan nogle resterende stivhed forekomme i tåen. Dette kan tilskrives stifter eller plader, der er indsat i knoglen, som kan kræve en tilpasningsperiode for patienten.

Gentagelse

Fordi kirurgi korrigerer kun for deformitet, ikke den deformitet årsag, er det muligt, at en knyst vil regrow. Dette kan være langsommere eller korrigeret ved hjælp af specialfremstillet orthotics, som har til formål at rette en deformitet årsag. Også, de enheder, der bruges til at korrigere en knyst kan undertiden blive fejljusteret, hvilket resulterer i fornyet så godt. En læge kan anbefale en X-ray at opdage, hvis dette er tilfældet.

Velvilligt medieret smertesyndrom

De sympatiske nerver Juster med blodkar i fødderne og kan være midlertidigt eller permanent beskadiget under proceduren. Dette forårsager smerte, der ikke er proportional med den typiske opsving smerter forbundet med proceduren. Selv hvis knoglen var fjernet og foden igen justeret perfekt, kan denne smerte stadig forekomme og eventuelt vare resten af patientens liv.

Hævelse

Mens det er almindeligt at opleve nogle hævelse følgende kirurgi, kan hævelse modregne en cyklus af smerte og betændelse. For eksempel, hævelse på operationsstedet forårsager smerte, hvilket så resulterer i betændelse, der kan føre til mere hævelse og smerte. Af denne grund, hvis hævelsen opstår, bør en patient arbejde med sin læge at udnytte hævelse metoderne til risikobegrænsning, såsom at tage anti-inflammatoriske, glasur området eller afstivningsmateriel foden.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com