Apple stamtræ projekter for børn

05/15/2013 by admin

Apple stamtræ projekter for børn

Tilbringe kvalitetstid med din familie ved at oprette et stamtræ med din ægtefælle og børn. Dine børn vil lære om deres familie samt historie. Et æbletræ er et perfekt symbol for dette projekt, da æbler er vant til børn og gøre en smuk færdige stykke. Æblerne kan laves fjernes og påsættes igen, at gøre projektet til et sjovt spil der kan spilles igen og igen.

Træet

Starte dit projekt ved at oprette træet. Brug to 3-fods længder af følte stof, en grøn og en brun og en pap eller skum projekt bord kan du finde i afsnittet skole-forsyning i enhver butik. Du skal også bruge saks og lim. Skære en store, oppustede, cloud-figur fra den grønne filt. Gøre det omkring 24 inches i diameter. Dette er den grønne del af træet. Gøre en kort stamme, omkring 8 inches lang og 7 inches lang og bredere i bunden, fra brown filt. Lim trunk og baldakin til projektet bestyrelsen.

Æbler

Gøre et æble for hver familiemedlem ud af en gård af røde filt. Dette projekt fungerer bedst med en kort familielinjen. Omfatte et sæt bedsteforældre, deres børn og deres børnebørn. Du kan gøre andre sæt senere til at repræsentere andre linjer i familien. Tegne et æble på et ark papir med en blyant. Klip din tegning og bruge det som en guide til at skære resten af æbler. Bruge små sidesten stykker af brun filt til at gøre små stilke for æbler.

Pårørende

Nu er du klar til at tilføje mennesker. Du kan enten bruge billeder fra fotos eller tegne ansigter til at repræsentere mennesker. Udsmykning tegninger med den korrekte farve, hår og øjenfarve virker lige så godt. Skåret ud mennesker og klæb deres ansigter på forsiden af æbler. I bunden af apple, skal du skrive personens navn. Når du er færdig, skal du placere alle æblerne på træet--følte vil holde sig til følte--hvor de hører hjemme hos bedsteforældrene øverst, deres børn under og så videre. Som du og dit barn arbejde sammen, Forklar forholdet mellem pårørende.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com