Hvor hen til bagatellisere overgangsalderen symptomer

11/16/2010 by admin

Hvor hen til bagatellisere overgangsalderen symptomer

Ingen kvinde nyder udsigten til overgangsalderen, men det kan ramme så tidligt som 35 år. Nogle kvinder synes at tage denne fase af livet i stride med få eller ingen symptomer. De fleste kvinder, dog, har at gøre med en eller flere af mange almindelige effekter, herunder: humørsvingninger, uregelmæssige perioder, hedeture og vægtøgning. For kvinder, der oplever disse symptomer, er der måder at minimere og muligvis endog forhindre dem.

Humørsvingninger

Er du afslappet et minut og irritabel næste? Nogle ting i din kost kan hjælpe med at lindre denne besværlige tendens. Fjerne koffein. Vælg koffein-fri kaffe og sodavand. I det mindste ikke drik det efter 2 kl. Det forbliver med dig i 8 timer og kan også forstyrre din søvn.

Uregelmæssige perioder

Nogle læger vil ordinere horomone terapi (piller indeholdende kvindelige hormoner, østrogen og progesteron) for at hjælpe med at regulere perioder. Hvis du foretrækker en mere homøopatiske tilgang, er der ny forskning, viser plantebaserede østrogen i sojabønner, for eksempel, kan også være et sikrere alternativ.

Hot blinker

E-vitamin og sort Cohosh er to kosttilskud, der kan træffes under en cyklus og har vist sig for at være nyttige i at reducere hedeture. Øget indtag af vand stor køler kroppen samt.

Vægtøgning

Det er ingen hemmelighed, at kvinder går gennem overgangsalderen typisk tager på i vægt, mere specifikt omkring maven og hip-området. Et par enkle, men alligevel uvurderlig, tips kan gennemføres i praksis her. Spis ikke noget tidligere kl. Drik masser af vand, og holde sig væk fra high-carb eller stegt mad.

Ophold sunde

Øget indtag af vand, vitamin tilskud og sund kost er store taster for nogen at holde sig i form. For en kvinde, der går gennem overgangsalderen, er disse fremgangsmåder, som kunne ændre hendes liv.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com