Hvordan Service en vejrtrækning maskine?

10/31/2010 by admin

Hvordan Service en vejrtrækning maskine?

Kontinuerlig positiv luftvejs tryk (cpap), eller en to positiv luftvejs tryk (bipap) maskine holder luftvejene åben under søvn. Sundhedspersonale Forudangivne indstillinger, og leverandører af medicinsk udstyr overvåge dem. Liv af disse maskiner kan variere betydeligt afhængigt af mængden af pleje du give dem. Den eneste servicering en kunde skal gøre er at rengøre forsyninger, og ændre filtrene jævnligt. Der er nogle tegn til at holde øje med, når de overvejer udskiftning af forbrugsstoffer eller maskindele. Der er ingen grund til at foretage yderligere justeringer. Forbrugeren pleje øger levetiden af en maskine.

Instruktioner

• Fjerne maske dele og hovedbeklædning. Tør maske med en fugtig klud dagligt. Desinficere masken hver tredje dag bruger enten eddike og vand eller en kommerciel desinfektionsmiddel designet til vejrtrækning maskiner. Lægges i blød i minimum 30 minutter og skyl derefter. Lad det lufttørre.

• Undersøg masken hver seks måneder og erstat hvis slidt. Hvis masken er ældre end 6 måneder, er det højst sandsynligt viser nogle slid på dette punkt. Forsikring vil normalt dække udgifter til reservedele på tidsplan.

• Rengør slange, så det vil vare længere. Demontere slanger, hver morgen og hænge til lufttørring. Fjerne det ved at fatte af gummi ender, ikke af slangen. Blød i en opløsning af flydende rengøringsmiddel og varmt vand ugentligt. Skyl grundigt og lad lufttørre. Tørring vil forhindre, at bakterier vokser i fugtige kernen og medvirke til at reducere forkølelse og andre sundhedsmæssige problemer.

• Tøm og Rengør den luftfugter vandtank hver morgen bruger destilleret vand. Vand fra hanen kan føre til skimmelvækst og mineralforekomster. Bruge flaskevand, hvis ikke bruge destilleret vand. Skyl og tørlæg vandtanken hver morgen. Undgå at plukke maskinen med luftfugter knyttet. Spild af vand i maskinen kan forårsage indre skader.

• Check at se, hvis filtre skal renses. Rense alle vaskbare filtre, når de misfarve, og vask med en mild vaskemiddel, månedlige. De fleste cpaps har mindst én luftfilter normalt findes på bagsiden af maskinen. Nogle filtre er skum og vaskbar, og andre skal udskiftes. Tjek instruktionsbogen filter instruktioner. Det er nødvendigt for funktionen af systemet til at undersøge filtre hver to uger.

• Erstat-filtre, hvis luften fra systemet synes varmere end normalt. Erstatte engangs filtre efter tre måneder. Filtre tillade luft at afkøle enheden. Erstat ikke-disponible filtre hvert halve år eller tidligere hvis revet. Læg aldrig et fugtigt filter tilbage ind i maskinen.

• Rengør maskinen ved at tørre den med en ren, fugtig klud til at holde støv fra akkumulere på den enhed, som suger ind gennem luftindtaget eller andre åbninger. Kontrollere maskinen årligt på et medicinsk udstyr udbyder til at vurdere, om det er at bevare det foreskrevne tryk.

• Sikre fast ledningen til bagsiden og til stikkontakten i væggen. Hvis maskinen ikke tænder, hvis luften ikke kommer ud af maskinen, eller maskinen kører periodisk kontrollere strømkablet. Kontroller, at el-ledningen er "hot" ved at tilslutte et andet apparat til at forretningen.

• Sørg for, at der er mindst 12 inches af luft plads omkring maskinen, og tjekke ventilationskanaler for obstruktion. Unblock luftindtag på maskinen fra gardiner, sengetøj, som kan reducere luftstrømmen til maskinen. CPAP maskiner kræver ikke regelmæssig kunde servicering af interne arbejdsgange. Hvis du føler, at maskinen ikke er i orden, skal du kontakte en medicinsk udstyr udbyder i nærheden for at få mere hjælp.

Tips & advarsler

  • Åbne en cpap porevolumen maskine, teknisk, producentens to-års garanti.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com