Hjem afhjælpe for en klemt Nerve i nakken

08/02/2013 by admin

Hjem afhjælpe for en klemt Nerve i nakken

Klemte nerver er en almindelig lidelse, resultere de ofte i smerte, ubehag, følelsesløshed og endda muskeltræthed. Mens nerver i bunden af rygsøjlen og hals er oftest rammes, kan enhver nerve blive "klemt," resulterer i smerter i hele kroppen. Med ordentlig hvile og behandling, men skal patienten opleve nogle relief i flere dage.

Forklaring

Nerverne bliver "klemt", når alt for meget pres anvendes på nerven ved omgivende væv, herunder muskler, sener, brusk og knogler. Når nerven oplever pres, kan det forstyrre den normale funktion af den nerve, resulterer i en prikkende fornemmelse, muskelsvaghed, følelsesløshed og smerter. Selv om en klemt nerve kan forekomme overalt på kroppen, er den nedre ryg, nakke og skuldre oftest rammes. Når disse nerver blive klemt, er nerve rødder også påvirket, resulterer i smerte, der kan udstråle fra bunden af halsen til arme, hænder eller endda ben.

Kanel middel

Mange homøopatiske specialister tilskynde til anvendelse af en kanel-baseret pasta til at give lindring til hals lider klemte nerver. For at gøre pasta, kombinere 1 tbsp. kanel, 1 tbsp. af honning og en kvart kop af rosenvand. Bland og anvende med en vaskeklud på området, og lad den i cirka en halv time før vask med varmt vand. Denne løgnehistorie bemærkes, for at give lindring af lindre smerten midlertidigt.

Rå kartoffel middel

En yderligere homøopatisk middel mod klemte nerver er at skære en rå kartoffel i tykke skiver. Læg skiver over det ramte område og lad sidde i en halv time. Efter kartoflen begynder at tørre, fjerne og vaske området med varmt vand. Dette middel er rapporteret til at hjælpe med at fremskynde inddrivelsen af de klemt nerve, og kan give lindring for nogle patienter.

Sennepsolie middel

Nogle patienter har oplevet lindring fra smertefulde klemte nerver ved at anvende varme sennep olie til halsen. Denne blanding bør overlades på halsen så længe som muligt. Løgnehistorie tilsyneladende virker, fordi det hjælper med at løsne nerverne og hjalp dem slappe af; denne afslapning sikrer, at nerverne justere i den korrekte position.

Yderligere homøopatiske midler

Den nemmeste homøopatisk middel mod en klemt nerve er resten. Patienter bør afholde sig fra enhver unødvendig fysisk aktivitet, og bør være sikker på at få seks til otte timers søvn om natten. Desuden kan patienter finde lindring ved at anvende is til området for fem minutter ad gangen. Patienterne kan også prøve at sove uden en pude og sidder med ryggen justeret korrekt oprejst. Dette sikrer, at bagsiden ikke foroverbøjet, som forværrer den klemte nerve.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com