Finansiering af specialklinikker

07/10/2013 by admin

Specialklinikker at give svangerskabsforebyggelse, seksuelt overførte sygdomme testning og uddannelse og rådgivning tjenester kan være vanskeligt at starte og vedligeholde på grund af finansiering spørgsmål. Mange patienter er lav indkomst enkeltpersoner uden sygeforsikring, der ikke ville være i stand til at råd til disse typer af tjenester, hvis ikke offentlige klinikker. Føderale og statslige finansiering for specialklinikker hjælper dem til at bo i erhvervslivet.

Føderal finansiering

Afsnit X familieplanlægning program vedtaget i 1970 er en statstilskuddet program til at hjælpe specialklinikker give prævention og forebyggende sundhedspleje til de offentlige, især lav indkomst enkeltpersoner. I 2007 fordelt afsnit X midlerne 283 millioner dollars til familieplanlægning klinikker i hele USA. Hvis du forsøger at starte eller opretholde en familieplanlægning klinik, skal du kontakte det regionale Program konsulent i dit område for information om hvordan man ansøger om bevilge penge til din klinik. Andre føderale tilskud til specialklinikker omfatter bloktilskuddet mødres og børns sundhed, sociale ydelser bloktilskud og tilskud via den midlertidige støtte til trængende familier program.

Medicaid

Medicaid giver dækning for familieplanlægning og andre sundhedsydelser til lav indkomst enkeltpersoner og familier. Den føderale regering refunderer enkelte stater for familieplanlægning for Medicaid modtagere med en hastighed på 90 procent. Nogle stater modtager Medicaid dispensationer, som tillader dem at give mere svangerskabsforebyggelsesorganisationer end hvad den standard Medicaid politikker og bestemmelser tillader. Tjekke Medicaid love i din stat at afgøre, hvordan man kan anvende for at modtage tilskud til Medicaid patienter fra den føderale regering.

Statslige finansiering

Statslige regeringer finansiere for specialklinikker til at lindre nogle af den finansielle byrde på klinikker, afsnit X midler og Medicaid ikke dækker. Statslige regeringer også finansiere familieplanlægning klinikker til at behandle patienter, der ikke er støtteberettigede til andre føderalt finansierede programmer, såsom indvandrere, der er berettigede til føderale Medicaid. Tjek din tilstands regering sundhed hjemmeside for oplysninger om statens tilskud og andre finansieringskilder, som din familieplanlægning klinik eller dine patienter kan kvalificere sig til at modtage.

Andre agenturer og velgørende organisationer

Andre agenturer og velgørende organisationer give ofte finansiering og finansiel bistand til specialklinikker og trængende patienter. USAID er en non-profit organisation, der giver støtte til familieplanlægning, mødres sundhed og HIV/AIDS-forskning og pleje i mere end 65 lande. Though many of USAID's funding efforts are directed to countries outside the United States, you can visit its website at usaid.gov for information on funds and grants you can apply for to help fund your clinic. Kontrollere lokale kirker og tro-baserede organisationer og velgørende organisationer, såsom Frelsens hær, at se, om de giver bistand til familieplanlægning klinikker i dit område.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com