Kaliums effekt på syre basisk

06/07/2013 by admin

Kaliums effekt på syre basisk

Det menneskelige legeme naturligt opretter niveauer af syre og alkali, og det har naturligvis mulighed for at skabe balance mellem to. Det alkaliske niveauet skal fyldes op omkring 75 procent af kroppen, mens syreindhold niveau bør udgør kun 25 procent af kroppen. Men de fødevarer, som mennesker forbruge påvirker disse niveauer, og når man spiser for mange syredannende fødevarer, balance mellem to er ødelagt. Kalium er en type af spørgsmål, der hjælper med at øge alkalisk niveauer.

Syre vs basisk

De sur og basisk niveauer i vores krop finde ud af, hvordan sund vores kropsfunktioner. Alkalisk niveauer bør udgør størstedelen af kroppens væske, og selv blod skal være lidt basisk. Men når du spiser for mange syredannende fødevarer, blod kan blive sure og forårsage vores hjerte til at slappe af og ophøre med at slå. Også gør høje niveauer af syreindhold i kroppen din krop mere modtagelig for infektioner, forkølelse, influenza og sygdomme. To skal være afbalanceret i kroppen for optimal sundhed og energi, og de fødevarer, du spiser bestemme niveauet af hver i kroppen.

Syre overdosis

Menneskelige organer har den naturlige evne til at skabe balance mellem sur og basisk niveauer, forholdet omtales som pH. PH saldi positivt ladede ioner, som er syredannende, med negativt ladede ioner, som er basisk-dannende. Men kroppens naturlige evne til at skabe balance mellem disse niveauer er kompromitteret, når en kost består af flere syredannende fødevarer end kroppen kan håndtere. Efter PreventDisease.com, indeholder en typisk amerikansk kost alt for mange syredannende fødevarer, såsom kød og fedt, og ikke nok af basisk danner fødevarer, såsom frugt og grøntsager.

Kalium betydning

Det er den uorganisk stof i fødevarer, såsom kalium, natrium, calcium og magnesium, som bestemmer de sure eller basiske niveauer i vores kropsvæsker. Dr. Sagan Ishizuka, grundlægger af japanske mikro-makro medicin og kost, noteret på, InnerSelf.com sagde, at fødevarer er opdelt i to aktiverende kategorier, som omfatter kalium og salt. Hvis du spiser fødevarer rige på kalium, såsom korn, frugt og grøntsager, blodet vil oxidere, alkalisk niveau vil stige, og kroppen vil fungere fysiologisk bedre end hvis du spiser fødevarer med højt i salt, der skaber syre.

Kalium-rige fødevarer

InnerSelf.com anbefaler, at dit daglige indtag af mad 75 til 85 procent fødevarer, er alkaline-dannende fødevarer. Disse fødevarer er rige på kalium og lavt i salt. Disse omfatter frugt, især bananer, cantaloupe og tørrede figner, hav grøntsager, spirede frø og bønner, ost og yoghurt naturel, nonfat mælk, æggeblommer og basisk korn, inklusive hirse, boghvede og spirede kerner. Kun 15 til 25 procent af dit daglige mad indtag bør være syredannende fødevarer, såsom proteiner-rige kød, fisk, nødder, olier, hvidt sukker, kunstige sødestoffer, korn udover de ovennævnte, og kemiske og kunstige tilsætningsstoffer.

Optimal sundhed

Forbrugende fødevarer med højt kalium, magnesium og calcium, du kan afbalancere din krops alkaliske og sure niveauer, og du kan oprette optimal sundhed i din krop. For eksempel, ved at øge din kalium indtag og forbedre niveauer af basisk i kroppen, kan du mindske din chance for at udvikle hjerte-kar-sygdom, vægt gevinst, diabetes, blære og nyrer betingelser, autoimmune lidelser, kræft, for tidlig aldring, osteoporose, ledsmerter, træthed, forkølelse og flus, tilstoppet næse, angst, hovedpine og mere. NaturalNews.com anbefaler imidlertid, at få din kalium og calcium fra fødevarer i stedet for kosttilskud, som kan indeholde kemikalier, der gør kosttilskud sure.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com