Hvad betyder HCL efter Ciprofloxacin Mean?

11/25/2010 by admin

Ciprofloxacin HCl er et antibiotikum stof oftest anvendes til behandling af urinvejsinfektioner. "HCl" er den empiriske formel for hydrochlorid. Hydrochlorid er føjet til ciprofloxacin, således at stoffet kan være produceret i tabletform. Ciprofloxacin i sig selv, uden HCl, kommer altid i en flydende suspension, der skal tages intravenøst eller som øjet og øret dråber.

HCl kemi

Ved selve er HCl saltsyre, kombinationen af hydrogen (H) og klor (Cl). Når det kombineres med en økologisk ion, såsom ciprofloxacin, bliver HCl en kaldet en hydrochlorid, hvilket gør ciprofloxacin mere opløseligt salt.

Ciprofloxacin kemi

Ciprofloxacin er en organisk forbindelse i quinolon-familien af antibiotika. Det virker ved at forstyrre DNA i bakterieceller for at forhindre dem fra at dividere.

Ciprofloxacin i tabletform

For at gøre ciprofloxacin i tabletform, skal det først være kombineret med hydrochlorid og vand. Så det er udsat for et organisk opløsningsmiddel. Over en periode på et par dage, vil ren krystallinsk ciprofloxacin hydrochlorid bundfald af suspensionen. Dette er indsamlet og tørret og bruges til at producere ciprofloxacin tabletter.

Historie af Ciprofloxacin HCl

Ciprofloxacin blev oprettet i 1980 ' erne af det medicinalfirma Bayer, og gik på markedet senere dette årti. Tabletform forud faktisk intravenøs form. Ciprofloxacin er et antibiotikum, "bredspektret", hvilket betyder, at det er effektivt mod mange typer af bakterier i stedet kun bestemte familier. På grund af den forholdsvis højere risiko for alvorlige bivirkninger, men ciprofloxacin er relativt begrænset i brug. På grund af overforbrug i dele af Asien, har mange bakterier der udviklet resistens over for stoffet.

Sikkerhed af HCl i narkotika

Hydrochlorid bruges ofte i den farmaceutiske industri og er ikke skadeligt. I virkeligheden, med ciprofloxacin øger brug af hydrochlorid den samlede effektiviteten og sikkerheden af de antibiotiske egenskaber af de resulterende stof ved at maksimere lægemidlets evne til at blive udnyttet af den menneskelige krop. Hydrochlorid også minimerer mængden trace forurenende stoffer tilbage af den syntese proces.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com