Tegn & symptomer af nikkelallergi Niacin

11/01/2013 by admin

Tegn & symptomer af nikkelallergi Niacin

Niacin og vitamin B3, er vigtigt at ordentlig sundhed, men som mange fødevarekomponenter, mennesker kan udvikle en allergi over for det. Tegn og symptomer på en niacin allergi omfatter en lang række fysiske problemer. Disse kan variere fra en simpel udslæt til bistader, problemer med blodsukkeret, og en dårlig mave eller mavesår. I tilfælde af en alvorlig allergi, nogle individer bløder, besvimer, og selv lider af blodpropper.

Niacin Flush

Varme, rødme og en følelse af kløe over områder af huden er nogle af tegnene og symptomer på en niacin flush reaktion. Ifølge Diagnose-mig website, niacin kan udløse en frigivelse af histamin af kroppen, som udvider blodkarrene, og fører til betændelse i huden.

Øget blodsukker

For de mennesker, der lider af diabetes, kan for meget niacin har en negativ indflydelse på blodsukker ved at gøre det gå for højt. Niacin hjælper i energi (sukker) frigives fra kulhydrater, der fører til mere sukker i blodet. Dette kan føre til mere alvorlige sår og en højere risiko for gigt.

Mave problemer

TestCountry.org nævner, at selvom niacin aids i stofskiftet, indtager for meget af det kan sætte fordøjelsessystemet i overgear. Som følge heraf kan en dårlig mave forekomme som en af symptomerne på en niacin allergi. I mere alvorlige tilfælde, kan det føre til mavesår.

Alvorlige reaktioner

Straks kontakte din læge, hvis du oplever nogen af de følgende alvorlige reaktioner på niacin, som foreslået af DoubleCheckMD: problemer med vejrtrækning, nældefeber, hævelse i halsen, tunge, læber, eller ansigt. Andre symptomer er en ujævn eller dunkende hjerteslag, gul farve til øjnene eller huden (gulsot), feber og svaghed, influenza-lignende symptomer, og urinen at tage på en mørk farve. Nogle ekstreme reaktioner på niacin blødning fra næsen, tandkød og fordøjelseskanalen, besvimelse og indikationer, danner blodpropper i blodkarrene (et udslæt er ofte et tegn på dette). Disse er relateret til niacin's effekt på histaminindhold; jo højere niacin, mere histamin i kroppen, og de flere, blodkar spile.

Mildere reaktioner

Milde allergiske reaktioner over for vitamin B3 kan omfatte en følelse af svimmelhed, tør hud, kuldegysninger eller svedeture, kvalme, gas, bøvsen, kramper og søvnløshed, ifølge DoubleCheckMD. Se din læge straks, hvis du har problemer med vejrtrækningen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com